Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Siti Nurhaliza di pelancaran album baru, All Your Love (4 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

26 comments

  1. bapa yek umur dia sekarang?

  2. umur dia dah 32 atau 33 kot…fesyen baru dia nie x sesuai dgn dia yg dah berisi.pinggang pun x nampak dah skrg nie…..org slim2 cantik la pakai bj mcm nie…muzik best tp x sesuai dgn sore dia…dia elok nyanyi lagu irama tradisional br kene…dah jd mcm ape jer aku tgk nie…blk dr umrah ingt jd lbh baik…rupa2nye sebaliknye…dr selendang ke serkup skrg ke topi lak…

    • sekurang2 ya siti cuba berubah menjadi lebih baik daripada langsung xpakai tudung???????seksi sini sana?????????bukan artis pon da macam artis…..ok la daripada xder kn…

    • alah, dia kaco ko ke yg ko skit hati sngt kat die nape… dosa pahala die yg tggung bkn ko…

    • nak wat cmner, ini Allah telah tetapkan.. itu rezeki die…. xsemestinyer org pakai tudung tu baik… pape hal pon, aku respect siti sbb die xmcm artis yg lain…… CoOL jer…. de ke artis yg bleh bertahan sampai mcm ni skali??????

      • org yang pakai tudung sudah semestinya baik cik kak oi. sbb dia buat apa yg Allah suruh. sekurang2 nya org yg pakaii tudung, bila ditanya oleh Allah kelak dia boleh jawab yg dia pakai tudung n tutup aurat. tapi kalau yg xpakai tudung camna????? ce citer…

    • dah la jgn sibok la..die tau ape yg die pakai..kite sndiri pun kdg2 org kutuk gak kan..

      • org kutuk dah cik kak pakai baju salah disisi hukum Allah. cuba pakai cantik2 dan tutup aurat semua makhluk yg ada kat bumi n seisi alam akan puji cik kak… =)

  3. lagu enlish dia ni..cam lagu melayu…lenggok bahasa melayu ct masih jelas dalam lagu tu….

    • sah2 die org melayu..at least die 'original'..bukan cam certain org melayu yg baru pndi ckp BI ckit dh berangan nak tiru gaya cakap mat saleh..trust me, xkan menjadi sbb kite mmg melayu..same je, kang bile siti ckp cam sebijik cam mat saleh nnt kang ko msti kate die berlagak nak jd mat saleh pastu dh lupe asal usul kan..ala..cliche nye ko ni..hmm

  4. gud try la…yela..nk gak kan nnyi omputeh..tp seriously aku agk geli dgr die nnyi lgu ni..mcm duyung ckp..pronounciation die mmg la jelas tp sounds funny…contohnya ble die sbut pkataan 'hear' and 'familiar'..huduh!

    zmn siti da blalu..trima la hakikat walau byk mane pmbaharuan pn..org da xbrape nk minat. siti fokus bisnes je la ehh..

    • Org xsuka lantaklah, n ko xsuke pon lantaklah… jnji ade gak yg org suka die… kaya gak dg budi bahsa die… klu xsuke xyah nk mengomen k… silent plz….. cermin dri dulu k….

      • hahha..mental siot ko ni! ni la die klu komen pnuh emosi..hahah..cm ko ckp kan..klu ko xsuke komen aku..lantak la..pahal lak aku nk kne cermin diri plak klu aku nk komen kat cni…pe gune ade box comment ni klu bkn utk komen..sukati aku la..lantak aku la..

    • btl tu zmn dia dah berlalu….kelakor dgr dia nyanyi…siap smkan dr dgn shakira lg tu…wala wei lawak btl…aku tgk skrg nie dah jd mcm badt pun ade…sory la ye

      • kan 'hehehehe'….lg 1 lagu die cm ade sikit same ngan lgu PCD -Hush Hush…part korus ct n korus PCD…

        • Kau ni mesti peminat fanatik artis luar negarakan dan kau ni mesti mempunyai sifat hati busuk mcm bangkai? Sampaikan artis senegara sendiripun nak kutuk,Sekurang kurangnya dato siti nurhaliza sedang menempah nama di luar negara,daripada kau hapapun xde,

      • die bukan samekan die ngan shakira la..die ckp situasi die same cm shakira mse mule2 nyanyi english dl..nampk sgt ko buta huruf..sedih..

    • PE KE MASALAH NYER koang ni.. biar je laa die nak wat pape pon… sape kate org xbrape nak minat???????
      abes, sape yg org minat sgt artis skrang ni?? beritaw????

    • die nyanyi 'huduh' pun die kaya..dan diiktiraf..KO? karaoke jamban pun xlepas..sedih nye tgk org ckp lebih ni..

  5. alah, yg bnyj mengomen ct itu ini ade dia kesah ke u all komplen psal die… ade die skitkan hati u all ke yg panas sngt nk kate kat die… lantak dielah, nyanyi mcm mne pun jnji artis der… u all tu ape? nyk duit ke… ada biz ke… jutawan ke… cermin dri u all dlu yew sblm nk mengomen org itu ini…

    • totally agree 100%..! sebok2 sgt kutuk dengki..padahal si siti tu cool je..makin maju pun aku tgk die skang..hmm

      • yes2.. i agree.. logiklah kalo dia nyanyi bunyi melayu, sbb dia mmg melayu.. lainlah kalo dia pnh belajar tinggi2 ke maybe english dia bunyi lbh baik. tp sekrg2nya dia cuba improve diri dia, dr xreti english, boleh wat album english.. bagus ct! apa2 pun dialah artis yg aku ttp minat dulu,kini n selamanya..

  6. Korg ad..xde kn..so tutup mulut..xD

counter statistics