Tuesday , December 23 2014
Home / Dunia Artis / Siti Nurhaliza di sekitar majlis perkahwinan adik bongsunya, Hafiz (6 gambar)

Siti Nurhaliza di sekitar majlis perkahwinan adik bongsunya, Hafiz (6 gambar)

Datuk Siti Nurhaliza jadi mak andam kew?! Lawo baju Siti ngan Datuk K, kalah pengantin. Haha! Seriously, kami je ke yang nampak Siti & husband lebih berseri? Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

19 comments

  1. apsal rozie takde ek?

  2. datuk ct masuk masjid x tutup rambut..itu kn rumah ALLAH…

  3. adik dia yg sowank lg tue x nmpak gark,adik perempuan sapa ntah namanya,,

  4. sampin same..

  5. tapi sayang kat Datuk Siti tu…. Orang Kedah kata buta pequt… masuk masjid tak tutup aurat…. yg laki dia tu dok DAYUS dari dulu la…… tak gheti2 nak suruh bini tutup ghambut…. cukup DAYUS cukup DAYUS…..

  6. ala bkn dtk ct je yg x ttp aurat tp artis2 lain yg kshwin kat msjid pon bkn ttp aurat pon,x yah lah nk sibuk hal org biar tuhan je yg balas yg msk neraka sok pon dia bkn ko,

  7. tahniah dan semoga berbahagia hingga akhir hayat…bertuahnyer badan dapat kawin ngan adik Siti Nurhaliza….

  8. congrat la kpda adeq ct ….

  9. ct n dato k mesti la pakai cantik2 coz dia org kan dato sri bagai gelarannye…kalo tak jg pakaian nanti kn kutuk lak…aku rs dato k nie jiwa muda mn nak bini pakai tudung tu yg ct duk ikut ckp dia tu pakai tudung mcm benazir…ala2 style mak datin la tu…pakai koset body ct nampk mantap…ct nie pd aku terlampau ikut ckp dato k tu la pslnye ssh nak srh dia pakai tudung btl2…mmg la patt ikut ckp suami tp kalo dah lari dr syariat tu dah kira lain…pening aku gan fesyen ct nie…

  10. korg yg sibuk2 Ct x pki tudung btol2 la, x ttup aurat la, yg korg sibuk sgt ape hal yerk? tu antra dia dgn tuhan laa.. N ko x payah laa nk ckp datuk K tu dayus or wateverrrr coz korg pun blom tntu perfect laa.. B4 ckp org ln or nasihat org ln, amik cermin n cermin diri tu dlu k… tankssssss

  11. Kalau komen pasal ct x pakai tudung ngan betul je mesti ada yang marah. Tapi tok ti fikirkanlah ye…nanti dalam kubur kalau disoal kenapa x pakai tudung , x kan nak jawab ngan Allah " saya belum bersedia" x malu ke?

  12. bagus nya kak siti sempat lagi dia wat final touch up pada adik ipar nye:)

  13. Kepada mak yong ko pun bajet bagus sgt nak komen ct x pki tudung dgn btol.. Artis lain yg baju x ckup kain tu ko suka lak.. Dan ko rs ko boleh jwb ke smua soalan bl ko dlm kubur nnt? Fikirkan laa ye..

  14. ko nie x habis2 nak kutok org….mak dan atok moyang ko dulu masa muda pakai tudung ke……

counter statistics