Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Siti Nurhaliza dikritik peminat apabila upload gambar suami di gym

Siti Nurhaliza dikritik peminat apabila upload gambar suami di gym

Dua hari lepas, gambar di atas telah menjadi isu apabila Datuk Siti Nurhaliza telah memuat naik gambar suaminya tidak berbaju sedang melakukan senaman di gym. Pelbagai kritikan telah diberikan oleh peminat namun ada juga yang mempertahankan Siti dengan mengeluarkan hujah-hujah berkaitan aurat. Bagaimana dengan anda, anda di pihak siapa? Nyatakan di bahagian komen.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

20 comments

  1. x ada benda yang nak dibuat, nak jaga anak tak ada anak so ambilla gambar laki..he..he…

    • kasarnye komen kau,anak tu kan anugerah illahi,bkn ct sorang x de bb,ada hikmah ALLAH buat ct la tu,sabar erk akak ct,

  2. Poyo je..puiihh

  3. datin ct body ketul

    Dulu ex wife dato k takda pun nak show off body dato k yang ct gambarkan as bodylious tu. Tapi nape kali ni dpat tayangan di social network oleh dato ct. Cer cite, cer cite…..belajar tinggi tinggi tapi akai ada ka? Ex wife dato k supercool, skng ada hubby lg hensem pun tak showw off, jauh sekali tunjuk body….oh mu hubs is bare backkkkk 🙂

    • bukan aurat pn kalu dia tayang.yg ko nak meroyan kenapa.ko stim ke tgk blakang dato k tu????

      • "bebas" ni mesti fan ct… bodoh nak mampos… bak kata dlm citer p.ramle…bodoh mcm unta baghal…

        • Bodylicous ke x, xdosa langsung. Semayang kalu xpakai baju pun sah je. Hadis nabi ada sebut pasal umat akhir zaman yang dok btelagah pasal bende2 yang remeh temeh.. Tp bab yg bdosa dok bleluasa xde sape berani tegur.
          My recent post Carta Muzik (Malaysia) 14 Julai 2013

          • setuju… kira ok lah daripada ada sesetengah org tu upload gambar org bukan muhrim… siti ni upload gmbr suami dia pun… dia nak tunjuk bahu suami dia dah ok… kan hari tu bahu suami dia patah… cuma lah fikir baik2 je… nikan bulan ramadhan… yang komen pasal ex-wife dia tu… dulu mana ada IG… lgpun dia bukan public figure.. Siti ni artis… just nak share dgn fan dia… yg tak suka ni jgnlah buat dosa kering.. pergi main jauh2..

  4. Ex dato k x tayang sbb die bkn retis..bengong..dh siti retis kompom la sume org tgk n jd isu. Puihh

  5. KENAPA KU LIHAT TOK TI NI MACAM CATEGORY HIPO.
    KERANA ZAMAN REMAJA DULU TERTINGGAL TERCICIR..
    JADI DAH MASUK UMUR 30an NI BARU NAK BALIK PERNGAI REMAJA..
    BUANG TEBIAT KE?
    TENGOK VIDEO AJE DAH TAK LARAT DGN BIBIR BUAT2 JUIH MCM ITIK.

    TIME ZAMAN REMAJA STEP ACT KAKAK2..
    DAH BERLAKI TUA STEP GADIS REMAJA PULOK!

    AWAK BUKAN ZAMAN GADIS NAK TERGEDIK2…
    DAH CATEGORY MAKCIK2 LER…

    ISH! DAH MINUS POINT AKU BERPOSA..

    *alamak eh malunyer aku….*

  6. betul betul betul.. …..

  7. Lelaki yang mengutuk Siti sebab lelaki tu semua sakit hati sebab Siti kawin dengan Datuk K. Perempuan yang kutuk Siti tu kerana cemburu dengan Siti kerana Siti hidupnya tetap berwarna-warni dan bahagia. Jangan nak kutuk. Orang yang mengutuk orang, orang tulah lagi terkutuk kerana mengutuk orang adalah perbuatan yang terkutuk. Siti tarok gambar apa pun itu hak dia jangan nak menjaga tepi kain orang dan jangan cari kesalahan orang. Siti tu tak ada apa-apa pun korang yang lebih-lebih. Kalau tak duka tengok gambar tu yang tutp je habis cerita buat apa komen macam-macam. Muhasabah diri banyakkan beribadah di bulan ramadan ni bukan mengutuk orang. Apa punya manusia zaman sekarang ni langsung tak ikut akhlak nabi yang sabar, tidak mengutuk orang dan tidak menghina orang. Orang yang mengutuk orang tu dia fikir dia paling sempurna padahal akhlak dia tu lagi teruk daripada orang. Orang yang baik akan jaga lidah, tidak mengata orang, tidak mengutuk orang, tidak mengumpat hal orang, tidak mencari aib orang, tidak memfitnah orang dan sebagainya.

  8. Kalau tak suka tengok gambar tu yang tutp je habis cerita buat apa komen macam-macam. Muhasabah diri banyakkan beribadah di bulan ramadan ni bukan mengutuk orang. Apa punya manusia zaman sekarang ni langsung tak ikut akhlak nabi yang sabar, tidak mengutuk orang dan tidak menghina orang. Orang yang mengutuk orang tu dia fikir dia paling sempurna padahal akhlak dia tu lagi teruk daripada orang. Orang yang baik akan jaga lidah, tidak mengata orang, tidak mengutuk orang, tidak mengumpat hal orang, tidak mencari aib orang, tidak memfitnah orang dan sebagainya.

  9. apendeler korang ni….kusut!

  10. i rase lepas ni……..i pun nak tayang body my hubby…….

  11. Biarlah tu kan suami dia kalo cemburu uplod la gambar laki masing2

  12. kalau ct tgk, x pe la,aurat laki dia,tapi kt yng tgk ni lah,bahaya.lain x jgn letak gambar yang bukan2 yea akak ct.kan dah kena,

  13. munafik smue ko org2,,,2lah srh skul jgn main guli,org nak wat ape suke2 die lah pasal agama2 jgn di sbt smue2 tuhan yg tahu dan yg menilai,yg ko org kepo sgt2 pahal bkn nye buat ko org demam jg atau pun ko org dah rase sendiri dah perfect ke,die dosa xke yg di atas yg tahu,fiir baek2 br comment k,,,tq

  14. lucu banget deh kmu skaliannya.. psl gitu kok ribut… haahahah

counter statistics