Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Siti Nurhaliza naik helikopter ke Rompin

Siti Nurhaliza naik helikopter ke Rompin

Kalau Jejai boleh buat suprise buat Fasha Sanda, begitu juga Datuk Siti Nurhaliza. Setakat naik helikopter nak suprise girlfriend yang dimiliki ramai lelaki (— wet dreaming). Ha amik ni, Siti Nurhaliza naik helikopter buat suprise buat rakyat Rompin lagi you. Kehadiran’nya ke majlis ini sempena Rompin Fest sedikit sebanyak juga turut mempromosikan produknya iaitu Simplicity.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

8 comments

  1. eeii takut naik heli.. naik boeing pun dah kecut..
    alaa bese aa naik heli heheh bkn private jet.. klu Siti ade private jet mmg kaye giler aaa dia 😀
    tenbam nye Siti, ade isi ke…?

  2. Bencinya aku tengok penyanyi hipokrit ni esuk2 nampak lurah dada dia…

  3. siti kalau nak beli private jet pun dia mampu uol…tapi xperlu lahkan.kalau artis US ok lah beli coz nak fly dari satu state ke state lain pun berjam2 jauhnya kan….

    geli: tak payah la melabelkan org hipokrit ke apa.kalau dia hipokrit pun,berkudis ke awak?..jaga diri awk sendiri tu dulu…

  4. hajah oh hajah…..

    muke dh lebih kurang MANOHARA lak i tgk….

    peaceeeeeeee

  5. alahai memaya kau dah kaya ke… fanatik sangat dengan dia ni..alahai dua2 bodoh kalau aku berkudis pun aku tak hipokrit mcm dia nak tudung litup konon pui… tutup aurat pun bleh buat main ke…

  6. DUIT BYK APE NK ERAN..DLU SBLM KAWIN JG AURAT..PAS KAWIN KEMAIN KETAT PKI..BLAH LA SITI!!

  7. btol3…..blah ar siti

  8. gatei/makcik/geli : lantak die la. korg ni spe plak nk judge2 org? tuhan ke? layak ke korg nk judge2 org ni? cermin dr sndr 2 dlu sblm nk kata org lain

counter statistics