Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Siti Nurhaliza promosi konsert di Alumbra, Melbourne

Siti Nurhaliza promosi konsert di Alumbra, Melbourne

Video ni kami ambil dari blog rakan blogger kami, GematriA. Konsert yang ni semacam jadi isu gak memandangkan sebelum ni Datuk Siti Nurhaliza telah menkanselkan konsertnye di Pulau Pinang disebabkan saranan dari doktor yang memaksanye untuk berehat dan batalkan konsert tersebut. Tapi itu kisah lain..

Nampaknye Datuk Siti dah semakin mahir dalam penggunaan Bahasa Inggerisnye, eh tapi macam Datuk Siti asyik pandang ke kiri jek.. Pandang skrip ke? Kuikuikui.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

12 comments

  1. hahahaha.. sah2 kantoi di situ..

  2. mmg bc skrip pn lain cm je sebot nyer..mcm da menghapai skrip..wakakakaka..

  3. wah dato ct speaking gitu!good job done wpun ala2 baca skrip kan…yg penting nampak sweet sgt!luv u!!!!

  4. john dengan labunya

    e,ehhh..auntie siti nurhalija dah pandai cakap omputih dah…mata siap jeling2 ke arah lain..baca skrip ke tuuuu…

  5. HAHAHA…she's reading…+…acting mcm ckp dr ayt dia sendiri…KESIAN nya she's Malaysia Num 1 Singer tp ader jgk kelemahanya…per2 pun dia mmg sweet n dah kaye raye walaupun tak reti speaking.haha

  6. kite xkan berjaya hanya dgn pandai speaking! HAHA
    siti shows it well

  7. mmg la bleh berjaya even xpandai speaking omputih…tp klu dia bleh kuasai bhsa 2 dgn baik even sound mcm melayu,(mcm aku ..hahaha) maybe dia bleh kuasai pasran antarabangsa

    tp pape pn dai tetap bc skrip…hahaha….

  8. gaye nyebot ayat omputih tu semcm je sepatah2 mcm xtau nk ckp jer..hahaha

  9. korang yg xsuke ct ni JELEZZZZZZZ sebenarnyer..

  10. ala..ok le tu, walopun baca skrip
    org jepun lagi kesian…langsung pelat x leh tukar, ahaha!

  11. TOK T CKP OMPUTIH???? KOMPIUS

counter statistics