Wednesday , July 23 2014
Home / Dunia Artis / Siti Nurhaliza sambut hari jadi bersama suami di Dubai (5 gambar)

Siti Nurhaliza sambut hari jadi bersama suami di Dubai (5 gambar)

Untung badan bersuamikan seorang yang romantik. Datuk Siti Nurhaliza difahamkan berada di Dubai bersama suaminya, Datuk Khalid dan beberapa teman rapat. Mereka ke sana untuk bercuti dan menyambut hari kelahiran Siti yang ke-32. Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetk: Rotikaya
Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

22 comments

  1. cantiknyer siti ni..kurniaan allah pd dia….:)

  2. wahhh jauhnye p celebrate bday dgn DK hehe..happy birthday dato CT

    • normal lah tu kalau dah jutawan,tak tau mana nk campak duit pi melancong jelah…..asalkan datuk bahagia sudah….

  3. Tengah shopping spree kat sana kan time ni ;p

  4. dia jd cantik sebab dia jg kulit dia…tak cy cb la korang amalkan vitamin b-complex , epo,kolegen,royal jelly n beberapa vitamin lain dlm tempoh tak sampai 1 tahun dah nampak kesan…kalo nak lg cpt cb la cucuk2 kolegen ker,vitamin c ker,botox ke,atau plasenta ke…mesti jd cantik nye…yg penting nak cantik nie kn rajin n sabar…selamat beramal

    • botox tu haram…pejadah je slamat beramal.ko nk ngajak sedara2 islam ko wt bnda haram ke.jhat sngguh hti ko.

      • cucuk collagen..bukan cucuk botox…dah tau haram, xyah la cucuk….biar la cina india yang cucuk…tu pun nak kena ajar ke…? xreti, jgn komen la…..

  5. org berduit sambut kat mane2 pun bole.. tapi sayang dah lame kawin anak xde lagi, ape guna harta bertimbun klu anugerah dari Allah masih belum ade kerna nak menjaga kecantikan setiap mase

    • soalan menarik tu,kalau tanya directly tu datuk jawapannya mesti blom ada ada rezeki nak wat cam ner……but I don't think so….probably blom sedia….klu ada masalah pi jumpa pakar je,apa ssh duit byk…..see,something wrong there right?

      • ha`ah kn…bila dh duit bnyk nih, suma kerja bole wt..sy ade dgr psl ct nih…tp xthu la btol ke x..kononnya utk bertahan lbh lama dlm industri, ct gunakn khidmat bomoh..ada org yg prnh terserempak dgn dia..wallahhua`lam..tp itu kata org, bg sy mybe blom ade rezeki..think +ve…<3

  6. cantik pulak dia x pakai makeup..berapa ribu sebulan la dia spend nk jaga muka..

  7. kalau kate rezeki tue tuhan belum nk bagi belumlah..walaupun duit berjuta kalau tuhan xnk bg boleh buat ape..ibaratnya nak buat anak angkat pun kalau tuhan cakap xde rezeki tetap tak ade jugak..siapa yang tak anak..bercakap saje bolehlah..macam tahu semua benda..pelik betul manusia nie

  8. lol : ko memang tolol ea ….

  9. wahh..best oh siti..untung btol … ish2.. oh ya..blom tlmbt buat aku mngucpkn epy bday kpda siti …

  10. itu kat BURJ KHALIFAH btlx, wek wek wek,,, skrg musim sejuk kt sna bebbbbe,,

  11. eh besday ct yang ke 33 kan

  12. ANAK BILA NAK ADA ANAK

  13. Minah tonggeng.

    Dtk k tu tak ingat ke saat manis bersama kak jauyah dulu. Kesian anak meke bila omak dirampeh oleh ct.hai dunia2 gitu lah kehendaknye.dah buruk dah habis madu buang gitu aje.you ladies dont be like that but…on second thought its ok jugak lah kalau dpt org kaye….kita mengabiskan harta mereka. Betul tak.

  14. wah siti cantik2 kok suaminya jelek amat yah? Sayang…

  15. Lawanya keter.. melancong still mampu naik keter cmtu, heaven :)

  16. Masukkan teks di sini!

counter statistics