Monday , December 5 2016
Home / Dunia Artis / Siti Nurhaliza tarik diri ABPBH 2010, beri peluang artis baru

Siti Nurhaliza tarik diri ABPBH 2010, beri peluang artis baru

Sejujur-nya kami amat respect pada keputusan Datuk Siti Nurhaliza untuk menarik diri dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 (ABPBH2010) ini. Mungkin Datuk Siti Nurhaliza mengikut nasihat dan jejak Tun Dr. Mahathir, turun sebelum orang benci. Kerana bila orang dah benci, tarik diri pun sudah tidak berguna kerana akan hilang title lagenda pada 10 tahun akan datang.

[quote style=”boxed”]Setakat ini saya sudah berjumpa pihak pengurusan ABP untuk menjelaskan tentang penarikan diri ini dan mereka menerimanya dengan baik. Saya juga telah memberitahu peminat-peminat dan mereka menyokong keputusan saya itu. Cukuplah sampai di sini. Keputusan muktamad ini juga saya inspirasikan daripada Tun Mahathir sendiri dan saya percaya orang akan ingat kita sampai bila-bila.[/quote]

Dengan keputusan menarik diri ini, kita akan lihat persaingan sengit gelaran Bintang Paling Popular tahun ini. Antara yang sangat menonjol kebelakangan ini ialah Yuna, Aizat dan Mizz Nina. Kami seperti menjangkakan gelaran tersebut bakal milik Yuna. apa kata uols pula?

Lagi gambar Yuna, Aizat dan Mizz Nina selepas lompat ke artikel penuh.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

8 comments

  1. bagussss….jgn ckp jee….japg thn dpn..msk blk

  2. lawanya mizz nina..
    suke tgk die

  3. klo nk lisa surihani yg mng blh x?

  4. lega artis2 yg lain, ble dgr ct nk bersara…. hmmmm…

  5. Alaa..sekarang ni persaingan sengit walaupun CT bertanding..peminat pun da pandai menilai..aliran muzik kita da berubah..bukannya macam dulu..kalau artis tu..artis tu je sorang..menyampah..sekarang juga bukan hanya pada muzik semata2..filem juga..tapi selalu yang menang Bintang Popular didominasi oleh penyanyi..tapi sekarang tak tentu lagi..kalau CT bertanding tak tentu dia boleh pegang title BP..kalau rezeki dia, ada la..terima je..

  6. hmm artis2 yang lain tu mmg akan lega bile ct da undur diri..bolehla dorang merasa menang hadiah2 tu sume..kalo tak kempunanla dorang smpai bila2. bagus jugak ct x tamak bg org lain merasa. npk mcm persainagan kurg sihat tp xpelah yg penting artis lain ada chance. coz ct ni susah ckt nk dtewaskn dlm award berprestij..huhu

  7. Bagus tarik diri
    Memang patutpun
    Beri peluang pada artis yg lain
    Mereka pun popular juga
    Bagi hadiah kereta pada artis lain la pulak
    Artis yg sama jer
    Naik muak

  8. ish2.. x baek tau.. siti menang dlu pn d sbbkn org rmai y vote dia.. bknye sbbkn dia tamak ke..
    so mmg dh rezeki dia an.. xkn dia nk tolak plak..
    klu org mmg dh hebat.. mmg akn hebat la smpai ble2.. huhu..
    hope pemenang ABPBH 2010 kali nih setanding gn bekas2 pemenang taun lps.. cayok2 ABPBH! HEEEE~

counter statistics