Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Siti Rohana, adik Siti Saleha (5 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

17 comments

  1. first!~:D

  2. first!~aku lagi!~

  3. sorry 2say…ct saleha lg perghhh…

  4. ohhh ni yg blakon cita lodeh tu..mmg comel dia ni. untung la ada gen cantik2 dlm family. hehe..

  5. dah kehabisan idea nk posting artikel ke?uwekkkk….

  6. ic adik ctsaleha ye yg act masa raya ari tu, not bad, ok juga.

  7. dua2 comel lotey

  8. dua2 comel…tp kakaknye lg ayu..

  9. abg dorg pun ensem jugak klu style dia x sempoi sgt.

  10. cantik pada mata hati seseorang….kenapa ia dibandingkan….

  11. sendir mau ingat

  12. Cantik betul siti saleha dan adiknya siti rohana.:)<3

  13. Wow cantik gila mereka adik beradik nie<3:):p

  14. Dua2 cun smua dan siti saleha lgi comel kud..

counter statistics