Sunday , October 26 2014
Home / Gossip Panas / Siti Saerah selamat melahirkan anak kedua (1 gambar)

Siti Saerah selamat melahirkan anak kedua (1 gambar)

Tahniah kepada Siti Saerah dan suami kerana selamat mendapat cahaya mata yang kedua. Jap jap, kami nak recall balik… Bile mase pulak die lahirkan anak pertama? Tibe-tibe dah anak kedua pulok. Kih kih kih!

Siti Saerah dan suami, Saiful Anuar telah berkahwin pada 27 Oktober 2010. Sekitar bulan April 2011 timbul spekulasi Siti Saerah telah melahirkan anak pertama namun media tidak menghebohkannye atas sebab-sebab yang uols boleh fikir sendiri.

Siti Saerah di masukkan ke hospital tepat jam 3 petang dan berada di bilik bersalin selama 4 jam! Namun Alhamdulillah dia bersalin secara normal dan ditemani oleh suami tercinta.

Sumber dipetik: Media Hiburan Online
Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

31 comments

  1. subur sgt si saerah ni sbb tu terbabas dpt ank yg dulu,opss…tok ti tak tny si saerah ni ke makan apa yg dia subur sgt?klu nk ikutkan anak yg ke 2 ni bru blh ber 'bin'@ ' bt ' ..ni kira ank yg pertama lah bkn ke 2..

    • Astaghfirullahalazim!! Jahat nye mulut 'Fiza' ni. Tau x hukumnya apa? Dahla nk burukkan orang, tapi diri sendiri nampak lagi2 buruk dgn sikap mcmni. Camnila k..Betul atau tak crita tu, bukannya awak nk mengata. Taubatla ye!! Salam =)

      • ko dok utan ke dikk..ko bru pkai internet ye..ni kes samelah mcm ayu oiam tu..ksian tok ti name tercemar gara2 adik yg xdpt kwl nafsu..

        • mcm lah ko tu baik sangat….aku rasakan muka n perangai kau tu mmg hodoh mcm mulut busok kau tu..dari cara kau cakap mmg bohsia..pempuan tepi jln agaknya..

      • Pe2 pun, tolong jgn kaitkan isu ni dgn Tok Ti sbb senarai terbaru adik beradik Tok Ti dah tak de nama Saerah….dah lama kena gam!

    • kalau Allah nak balas x semestinya direct pada ko tau….kdg terkena pada adik beradik ko, anak2 ko x pun cucu ko ke nanti….secara x langsung org lain plak akan sebut nama ko…….jadi kalo nak kata apa2 pun jgn sesedap mulut je….arini ko mengata org…tup2 bulan dpn ko plak yg kena…org yg ko mengata tu kalo wat salah pun krg2 dia dah sah berkahwin lain2 hanya Allah yg tau…..

      • dik oii ank pertama tu wlu sah berkahwin pon ttp dianggap sbg ank luar nikah..budak tu mmg lah xsalah tp bila dh besar nnt mak bpak mst ceritakan hal yg sebenarnya..ksian kat anak dia nnt..

        • dah nak jadi mcm mana..aku rasakan kalau kau ada anak d luar nikah mmg org mcm kau dah buang…x bertanggungjawab…

    • x eloklah u ckp mcm tu.itu sejarah hitam die.tp sekurang-kurangnya dia berani tanggung ape yg dia buat.sikap orang2 spt u lah yg membuatkan bnyk bayi2 yg x sah taraf ni di buang dan di bunuh kejam.
      u x fikir ke benda2 mungkin leh terbalik pada u atau anak2 u.

    • eh fiza mulut ko ni mmg jahat…berulat berbau agaknya..ko ingat ko x de anak ke adik beradik ke..suka ati mak bapak ko cakap org..kang anak ko kena mcm yg ko cakap baru ko tau…cakap x pakai otak..binatang ke ape..

  2. Alhamdulillah…. Tahniah…..
    Ibu & anak sihat wal'afiat….

  3. tahniah..bertambah rezki lagi.. :P

  4. media malaya bodoh

    media malay pun hanya menambah dosa je..statement “Jap jap, kami nak recall balik… Bile mase pulak die lahirkan anak pertama? Tibe-tibe dah anak kedua pulok. Kih kih kih”..utk ape? sudah2 tu mengaibkan org..dah cukup sgt amalan admin?? sy bukan peminat saerah ni tp yg lepas tu biarla..antara dia dgn ALLAH..dalam islam pun x bagi kita mengaib2kan org ni..

    • media malaya = fiza=busuk

      prasan baik la tu. statement ntah pa2 ntah. ketara hati busuk. ckp’tahniah’…tpi dlm masa yg sma nak aibkan org pla. sama la ngan bdk Fiza tak cukup sifat tu.

    • ni mstko ade ank luar nikah mcm si saerah tu..

      • ka ni fiza………x bek sebut mcm tu insaf la diri tu….dye mgkin da insaf……ka sape na hukum dye……..poooooooooooodahhhhhhh………thuiiii

  5. ape mslh ko fiza? si saerah ni ade ank luar nikah pn ade die kaco ko ke.. stiap org ade mslh sndr. x yah nk sebok2 dok ckp aib die.. ari ni ari die mgkn esk luse ari ko plak. sume org x pnh tau ape nasib die lps ni..

  6. mybe si fiza ni mcm tu jgk kot

  7. bt malu kakak dia jerrr

  8. org yg mengaibkan org lain, dosanya lebih berat dari berzina dgn ibu kandung sendiri…. Ya Allah,ampunkan kami sume,,,,

  9. bgus la..congrat ,,,

  10. inilah masalah orang melayu. bila si fiza tu tulis cerita dulu2 sikit semua kata jgn buka aib orang, masalahnya ialah kalau itu benar2 terjadi. patutnya org2 masjid / agama datang check, kalau betul kahwin 4 bulan lepas tu beranak, kena la ambil tindakan, takkan biar saja. kalau tidak tak insaf dan sentiasa bagi alasan bodoh bila press tanya lepas tu

    satu lagi org melayu, sikit2 doakan yg terbaik kalau apa2 jadi. bagi tahu sikit, macam mana cara nak berdoa utk artis2 melayu ni, kena sebut nama?

    • Lagi parah ni..suh doa yg terbaik utk org lain pn blh nk mrh.Klu kita doakan yg terbaik insyaAllah kita akan dpt blasan yg baik.xkan bdoa mntk yg buruk.,.xyah kau nk sebut nama artis sme tu bagai..sebut je semua umat islam.Tentu mereka dh selesaikan masalah ni..mungkin dia ln dh bertaubat.ssh klu xske bsangka baik ngn org ni..baik kau pergi seminar doc azizan.belajr skit cuci kolam dlm diri tu.jgn marah ye.peace yaw.

  11. tahniah…moga ibu & anak sihat wal'afiat hendaknya….

  12. gaduh la korg..yang penting die dpt anak~

  13. x baik aibkan org..biarlah die ngn idup die..ko sibuk2 ape hal..kalu kene org lain aku agak2 dah buang dlm tong sampah…Allah maha pengampun maha mengasihani…semoga Allah mengampuni dosa die yg lalu..amin

  14. as'salam fiza n others yg bcerita psl buruk saerah tu….korang punya family n diri tu dah bgos sgt ke? Jgn sedap sgt nk cite buruk org even cite tu dh benar…diam sudah la… Saerah pn xde amik tau hal korang pon… N kepti ada yg kate psl tok dah buang saerah dr family tu…. Jgn wat fitnah…. Klu ko xmintk maaf pd serah. ?.ko cr la kt akhirat nnt.,. Sbb ape yg ko ckp tu sgt xbenar! Siti sgt sayang anak sedara die ok! Cukoplah mengata org… Cek dlu dr tu… Jgn rs awak tu mcm malaikat sgt….. Phuiiii!

  15. Fiza…fiza..fiza… Sepatutnye yg xelok tu kite bimbing bg elok…bukannye nak kondem org… Sbb tu yg dh terbuat jht byk buang ank sbb takot kne kate… Sume org penah wat silap dlm idop…. So give them chance to be better syg oi! Ko bckp mcm baik sgt…tp sikit pn xmembantu…. Otak letak kt mn? Hati tu kasi bersih sket… Aku pn bukan nk open minded psl kes cmni…tp benda dh jadi n lepas…. Klu boley undur ms…ko pikir diorang nk malukan dr cmtu ke?

  16. fiza ni sbenarnye yg anak luar nikah….2 perangai gtu

counter statistics