Sunday , December 4 2016
Home / Gossip Panas / Siti Saida sah bercerai talak satu

Siti Saida sah bercerai talak satu

Berita panas sementara menanti Belanjawan 2012 tamat. Penyanyi Saida dan suaminya Ghazali telah sah bercerai dengan talak satu hari ini selepas 15 tahun hidup bersama.

Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan empat anak iaitu Siti Nurunnyssa, 14, Anas, 12, Khalid, 8, dan Siti Nurul Mashitah, 5 tahun.

Sumber dipetik: mStar Online

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

15 comments

  1. kalu aku jadi lakii dia, baik jgn bg kebenaran nk jd artis mula2 dlu, huh!

  2. dasar pompuan murahan… adik beradik bermasalah

  3. Kesian dekat anak-anak tu. Mesti terganggu emosi diorang tengok mak bapak bercerai. Hurm.

  4. ish2… buang msa je hdup bsma..tempuh liku hdup susah sng bsama slama 15 tahun.. akhir2 bgni jdinya.. ape daa.. x fkirkn ank lsung . fkir dri sndri je..ikut prsaan je diorang nih .

  5. NAMPAK JEK BAIK…TAPI MEMANG ARRR ADIK BERADIK ADA JAE MASAALAH.SI SAIDA NI PUN CAM X SEDAR DIRI BARU FAMOUS CKIT JEK KONTROVERSI MENGALAHKAN DIA CAM DAH POPULAAAAR…

  6. sejak arwah bpk nyer takde..cemacam kontroversiiiiii melanda….

  7. pasni kawen ngn datuk ….

  8. laki dia xnk ceraikan.. tp saidah yg iye2 nk cerai.. smpai laki dia ckp 'sanggup awk buat mcm ni'..

    • teringat dlu mse mule2 die join AF..mse die kene nyanyi lgu Doktor Cinta..AC bg peluang jmpe kuarge..laju die berlari g kt laki die..mintak restu la..konon..skang dah ade name die tak perlukan laki die ni lagi..hmmmmm

  9. puaslah hati dia dah dpt cerai…itu yg dia nak sgt…agaknya dah ada yg tunggu kot…,mrs.mama,ade nama ke minah ni…mcm xde je…bluekk

    • yg sedihnya.. sebelum cerai.. laki dia ajk g wat umrah.. harap dpt berbaik.. tp dia kta klau nk g umrah bwk mak ngan adik beradik dia.. dia ingat laki dia datuk k ke ape.. smpai nk sponsor 1 kg g wat umrah.. mencila dia ni.. moga2 bekas suami dia dpt cr wanita yg lebih baik dr ni.. wat saidah.. ALLAH tu MAHA mengetahui.. DIA byr cash je skang ni..

  10. bodo pnya bohsia sngap….

  11. dah tentu main gan org baru tu yg suami dia reject tu…bodoh punye pempuan…

  12. cerai tebus talak….hhmmm….saida ckp suami dia xhrmt arwah bapak dia…15thn khwn,nape bru skrg timbul benda2 mcm ni…

  13. cepat lupa diri la ppuan niey………kanpa to nak tiru gaya adik la to nk cr datuk lato

counter statistics