Monday , August 21 2017
Home / Dunia Artis / Siti Saleha jawab isu gambar ber”parteh” all night long, itu gambar 2 tahun lepas

Siti Saleha jawab isu gambar ber”parteh” all night long, itu gambar 2 tahun lepas

Akhirnya Siti Saleha telah menjawab segala spekulasi mengenai gambar-gambarnya sedang berparty bersama rakan-rakan tersebar di blog-blog hiburan. Dengan rilek dan kool tanpa melatah seperti sesetengah artis, dia berkata

[quote]Thank you for understanding. You guys are the best. Those pictures were taken 2 years back, I have learned from my mistakes. Syg korang. Goodnight.[/quote]

This is professional, tak perlu melatah macam Gambir Pui, tidak perlu berlagak macam Fizz Fairuz. Dah memang kita salah, just admit and say sorry dan peminat makin bertambah sapot.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Stacy Angie dikecam gara-gara mewarnakan rambunya dan anak (3 Gambar)

Lumrah peminat pasti akan ada saje kecaman yang dibuat tidak kira apa artis idola mereka ...

6 comments

  1. bagus dia ni.at least dia respon.so, xde lah org nak kata apa2 lagi.. good! 🙂

  2. Kan senang begini. Dah betul salah, minta maaf dgn ikhlas. End of the story.

    Ini tak, siap nak berlagak lagi, siap perli2 org lagi, seolah2 org lain lebih bodoh drpd dia.

  3. virgin lg dia ni,hehe

  4. SETH TAN…………

  5. heran betul la..sapa la yang g duk dedah gambar dia..

counter statistics