Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Siti Saleha @ Nora Elena bersama kekasih?

Siti Saleha @ Nora Elena bersama kekasih?

Gambar ini telah dikirim melalui email, katanya ini adalah kekasih kepada watak popular drama Nora Elena iaitu Siti Saleha. Wow! Bukan calang-calang boipren jugak Siti Saleha ni pilih, dalam Nora Elena pilih cina muslim, realiti pun yang mix-mix gak kan. Lagi gambar Siti Saleha bersama kekasih after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

24 comments

  1. wah..padan la korg bdua 🙂

  2. adeh…kecewa

  3. sama padan sama cantik,,tpi cepat2 la Nikah sebelum ada fitnah nanti..apapn saya memeng ske tngok awk belakon dlm drama Nora Elena tu………….

    • Saya memeng ske tngok awk belakon dlm drama Nora Elena tu???

      What the?? Mcm la blog ni dia yg punya?

  4. Dah bercuti same2.. kongkek la tu

  5. Dalam one of her statements (kosmo kot) bgtau ciri2 laki idaman bia la ada agama…ni pehal bepelok2 sakan ngn bukan muhrim??..ceettt!

  6. kot2 tu kazen dia kot cam kacukan jer

  7. tgk gaya macam kena dah,,

  8. Sian hancusssssssssss…muke nampak baik..sentap peminat..

  9. sosial…awal2 dah buat kontroversi…hancuss lah kerjaya awk..

  10. wa…..so sweet…pdn sgt….cm pinang di belah dua….what ever pn aku mnt glew ngn siti saleha…..cntik…..

  11. Cara peluk pn dh tau mesti dh ON dh..tgn kena buah pn relak je! Muka baik tpi dh ditebuk awal2..

  12. artis beb nk wat dlm mesia x pasal2 kena tangkap…nk senang g bcuti bdua la…xder jbtn agama nk tangkap dorang…

  13. tengok tangan pakwe dia, kena ke di buah dada siti saleha?nampa cam relax je minah ni…lakonan nampak baik

  14. Teringat msa prgi cuti2 dulu2 dgn awet aku..asyik dduk dlm bilik je. Klau gua dpt minah ni, cnfirm tak keluar bilik langsung! Muka dh lah cantik, kulit putih gebu, badan dh xcellent..trasa nak gengam je dia punye!!

  15. brg bek pnya

  16. sgt padan mereka berdua..semoga berbahagia..

  17. banggan betul mamat nie..aku minat betul ngan siti saleha nie tiap2 malam aku mimpi fuck ngan dia.. kalu aku jumpa aku tembak je mamat nie..

  18. kaki siti saleha ni cm ade tatoo je, kaki sblh kiri…

  19. Dapat print gambar dia ni pastu lancap je.

  20. aku benci minah ni.bt pelat melayu konon

    • Hate Idiots Like U

      sebenarnyer ko dengki! sebab melayu satu-satunye bahase yg ko tau & hidung ko tak mancung pipi ko tersorong2! Obviously she's half English and probably grew up with English being her 1st language hence the so-called pelat! She speaks fluent English with no Melayu accent n no silly grammatical mistake…I know a whole lot of Malay girls yg ckp konon ader accent be it English or malay, but grammar and pronunciation hancus!Cube ko ckp English, ade bunyik cam Kate Middleton tak? Haters will hate, and will always remain at the bottom!

counter statistics