Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Siyesly, ape yang menggembirekan Fasha Sanda hari ni?

Siyesly, ape yang menggembirekan Fasha Sanda hari ni?

Fasha siyesli kami ingin tau ape yang you happy sangat hari ni dengan post macam tu dalam twitter? A few minutes later, Fasha post gambar bawah ni.

Bleh! Fasha tak pandai suprise kami taw.. Balik-balik gambar bersama Jenglot pakai topi. You kasi-lah sumtink yang menggembirakan peminat you ni, cincin bertatah berlian lamaran Jejai ke.. Waduh kok gambar kamu berdua sahaje boring kami mau post ya!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Gambar Terkini Awie bersama-sama isteri dan anak-anak (6 Gambar)

Baru-baru ini Awie telah berkongsi gambar kehidupannya selepas diijabkabulkan pada 7 oktober lalu dengan pilihan ...

20 comments

  1. mcm sial jew

  2. hahaha……biaq pi la…dia nak kejaq glamour ngan jenglot..
    Ibu Kita dan Kita Sebagai Ibu

  3. gembira laa konon?? Hmmm fasha… fasha…

  4. COUPLE dah basi…alah biaser lah…fasha nie suke tarik perhatian org..muka cantex dah…tp tah per…syg2x…

  5. johd dengan labunya

    beauty & the beast

  6. Ha'ah bila lagiiiii

  7. pempuan murahan n xde maruah!!

  8. pki topi msti sbb rmbut tgh2 dh gugur ..wkakaaka

  9. hapy la woi..dok kat p clubing dgn org tersayang..wat dosa n maksiat bersma2..lover 4 ever 2gther..go to hell la…

  10. eee … nmpak tettttt le .. shame! shame!

  11. baru lepas behe jubo la tuh…

  12. admin !!! bende neyh wat semak jela !!

  13. ko nie mmg poyo…poyo..menyampah aku kt pompuan yg macam ko..nk muntah darah lorh

  14. mmg la happiness…..suke benor wt org len merana….iskh2….

  15. biz terbaru ni..akan dilancarkan awal bulan 11 nie..

  16. Wajah mcm atau iras2 jenglot ni biase aku nampak!!!…nampak kt area kotai pekerja kontrak indonesia buat rumah. Sungguhhhhh!!! tapi RM banyak tu yg fasha sendal suke kasi cukur licin…tpaksa pakai topi kasi cover! hehehehheeee

counter statistics