Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Soalan untuk Lelaki sahaja

Soalan untuk Lelaki sahaja

norhana-sharkhan

Entri ini di’tulis hanya sekadar suka-suka dan agak merepek sedikit. Norhana Sharkhan bukanlah seorang artis tetapi merupakan Pengarah Pemasaran JakelTrading, Kuala Lumpur dimana Jakel Trading merupakan sponsor pakaian Datuk Siti Nurhaliza pada konsert eksklusif Satu Siti di Istana Budaya yang akan diadakan bermula 26 Jun 2009.

[poll id=”18″]

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

25 comments

  1. Anti-Artis Bangang

    Siti guna tudung utk tutup makanan, bkn rambutnya..

  2. kalau siti pakai tudung macam dia tentu cun……..

  3. Memang bagus kalau ct pakai mcm si norhana tu tapi dia punya fruit tu yg tak tahan. terjojol keluar. kan baik kalau tudung tu dilabuhkan menutupi bahagian dada.

  4. Norhana sharkan tu masih single lagi kah?? saya maw masuk meminang… buah betiknya menarik perhatianku.. bwahahahahahah..

  5. haha..aku try google nama norhana ni and found out her phone number…
    checkout here…

    http://www.ppi.fsksm.utm.my/ppi/alumni.php?sem=1

  6. padat betul si norhana ni. x de pic angle lain ke?

  7. norhana lebih menarik perhatian sbb baju nye yg lagi ketat.. ketat lagi xde ke kak

  8. norhana ni dari dulu sampai sekarang memang mantap..
    dulu tu cam selekeh sket.skang dah style..hahha

  9. ala sope je siti ke nurhana ke..pki tudung juz tutup kepale je..tu dada tu x malu btl huh!!

  10. ALaaaa sama gak ngan tuk t tu bila pakai baju ketat nampak gak betik dia terjojol lagi pun dia tu Hajjah Beb!!!!

  11. Nyampah tol aku ngan lelaki zman skang nie,x de bnda lain ke nk fkir slain bnda2 bodoh mcam tu!! Stupid! Gila! Geeks!! korang nie cme nk m'jtuhkan maruah pmpuan je!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. geram pulak aku tgk buah betik norhana sharkhan ni..nak je aku pegang..haha

  13. weh, dah terang2 norhana tu nk tayang buah dia..sengaja pakai baju ketat2 nak bagi timbul itu buah dada..tu dah kira aset penting dia la tu nak buat berniaga..tak lah besar mana pun barang dia..

  14. tiba2 je norhana ni popular kerana payudaranya kan??..hahaha

  15. lanun mata satu

    buah ada bukan untuk dilihat….ia untuk dipegang, dirasa, diramas, diuli, dijilat dan digigit…..
    kalau orang tu subur sudah pasti buahnya pun segar…umpama pokok getah yang segar pasti
    akan keluarkan susu yang banyak…..ada picture yang tunjuk siti dalam keadaan dada yang terjojol tak ???

  16. lanun mata satu

    hari – hari kena uli memang le padat dan mantap jadinya….
    macam tuk t….dulu tak le mantap sangat…sekarang mantap gila
    puas hati la….sampai adik aku terbangun aje bila tgk……

  17. betik norhana lagi best

  18. ish2..

  19. nape lar yg 'tu' yg korang ngk???

  20. bab korang da puas tgk siti bab 2 la nmpk norhana lg cun bb xbese tgk

  21. puan norhana tu memang cantik… aku kenal dia.. natural beauty… baik pulak orangnyer.. kalau aku ke jakel dia layan baik punya.. sopan pulak .. bibik aku pun dia layan tak memilih bulu… aku gerenti dia budak baikk… untung sapa dapat dia…

counter statistics