Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Sofea Jane yang tetap anggun

Sofea Jane yang tetap anggun

Walaupun sudah berusia 36 tahun, Sofea Jane masih lagi anggun bukan? Perkahwinannya dengan Meor Azman Meor Mohd Taib yang kini sudah melewati 15 tahun. Dikurniakan 4 orang cahayamata Arissa, Imran, Khadeja dan Soraya. Lagi gambar Sofea Jane anggun di bawah.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

11 comments

  1. umur 36 tapi macam 26…

    Hah jgn lupa click nama saya untuk lihat barang panas!!! wow!!!

  2. nampak kembali muda plak dia ya…ya la bila anak2 pun dah besar kan..

  3. the very very hot mama.. pehh!!
    kekdg tgk Datuk K cut paste muke hubby Sofea Jane hehehe maybe sbb dua2 misai ular sawa kot… jgn mare ye

  4. KACUKAN MAT SALLEH SURE LAWA GILER

  5. SEPATUTNYA ARTIS KULIT PALING CANTIK SOFEA JANE BERSIH DAN PUTIH MELEPAK. BUKANNYA TOK HAJJAH CT ADA YG X KENA.

  6. adus..jgnla tertipu dgn editing gambar….

    • tol.. the power of photoshop tp tatau aaa skarang ni tp dulu penah jupe ye face to face zaman dia ank dare pehh!! mmg comei cute sesgt, langsung x make up santai2 je..

  7. satar & otak ota

    dah 38 la…dia lahir tahun 1972…
    tapi suami dia yg banyak menipu orang tu, dah 49 umur!

  8. i imagine it was a bit rushed, and neglected some options that not many individuals speak about. Everybody is aware of that almost all new smartphones have internet, so why show that primary operate at its bear minimum. Scroll up scroll down zoom in zoom out. Actually? which new cellphone doesnt try this? How bout talk about how the textual content rearranges itsself. Also the texting, very poor review. Why didnt you point out you should use the mic and textual content together with your voice? Ignored ALOT of different extra vital options

counter statistics