Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Sofia Jane kongsi gambar kahwinnya tahun 1995 (6 Gambar)

Sofia Jane kongsi gambar kahwinnya tahun 1995 (6 Gambar)

Sofia Jane baru-baru ini telah berkongsi gambar sekitar majlis perkahwinannya pada tahun 1995. Sofia Jane telah berkahwin dengan Meor Zain Azman sekitar September 1995. Tapi gambar perkahwinan Sofia Jane yang rare ini pasti tidak boleh challenge penampilan seksinya di majlis Juara Lagu 1994 yang pernah kami keluarkan dulu. Heh. Lagi gambar selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

9 comments

  1. ternganga sofea jane tengok laki dia balun nasik sampai habis!!!!!

  2. takde la…dia cakap 'abang, jangan tanggalkan cincin tu!

  3. gambar no 2, dalam hati Sofea 'sedapnya makan, takdela nak suap i'…;)

  4. Mek Nab Pok-pek

    Ala… simpan dalam album sendiri la. Nak tayang2 buat apa. Kot nanti …

  5. entah ek yg x abis2 dgn komen kotornya.

  6. cehhh apsal tak tulih lakinya lahir kat mana? mentang2 la sopiah lahir kat london kalut jer paper tulih.. apa Mesia tak glemer ka?

counter statistics