Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Sophea Isabella, anak angkasawan negara Malaysia (2 gambar)

Sophea Isabella, anak angkasawan negara Malaysia (2 gambar)

Bayi comel ini bernama Sophea Isabella. Dia dilahirkan pada 21 Julai 2011 dan beratnye ketika lahir ialah 3.6 kilogram. Bayi ini adalah anak kepada angkasawan negara Malaysia, Datuk Dr. Sheikh Muzaffar Shukor dan isteri, Dr. Halina. Dia dilahirkan cepat 6 hari daripada tarikh lahir ayahnya.

Sumber dipetik: Dr Sheikh Muszaphar FanClub

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

19 comments

  1. heh! siannya… baru nk kenal nikmat dunia dh kena cop double trouble..

  2. comel..lebat betol rambut

  3. cpt toi beso

  4. nampak baby dia dah besar.. tak macam new born

  5. tahniah, comey. muka mcm dr halina,pd pndangan mata aku ler.

  6. ye la baby dia nampak cam dah besar..

  7. pelik x kn bru lahir x smpai smggu rmbut dah pnjang mcm ni dah…

    • pakai minyak kelape kot..

    • laa…mesti amy lom ada baby. Anak saya pun camtu gak. Kalau dah spesies rambut lebat, tak yah tunggu sebulan dua, 2 n 3 hari dah nampak rambut lebatnya…:)

    • itu rambut semula jadi masa lahir. tumbuh dr dlm perut lg. ni tunggu masa nk cukur je.

  8. cik amy, apa peliknya… anak aku pun camtu… lebat mcm budak besar…

  9. Ngape dipakaikan baju Double Trouble untuk dia? Agak2 la sikit kalau rasa2 nak buat lawak pun. (Oppss… lawak ke?).

  10. kecik2 da pandai ngeyit2 mate la..notty ha baby~~

  11. baby lahir lam air..

  12. memang ejaan name anak nye ''SOPHEA'' yerk ? hmm..

  13. dah berat nya 3.6kg, memang la besar.. anak aku umur 1 bln lebih baru 3.4kg..

counter statistics