Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Sophie Hana di Selebriti Metro Ahad (3 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

38 comments

  1. erkkkk….sapa dia nie??lupa lak

  2. Erk.PONDAN MANE NI????

  3. Macam muka Zila Bakarin..

  4. akhirnya jumpa jugak Tok Alai…:)

  5. blh than gak ehem.ehem..

  6. sebijik muka zila bakarin..hu

  7. Kulit badan cerah, tapi ketiak berkarat la pulak. Better pakai pakaian berlengan la. =p

  8. nama dia sri rohana? jive ke dengan sophie????mooontahhh!!

  9. artiz mmg x sah klau jdi muka dpan mjalah..mmg hrusss seksi..pergh!!

  10. peha perlu diserlahkan supaya dapat dilihat oleh jejaka. kemudian jejaka pun berahi dan berkeinginan untuk merogolnya. jadi siapa yang perlu dipersalahkan. mereka dan keluarga mereka?

    Faham2lah

  11. menarik tok alai….

  12. haahh…. muka mcm zila bakarin…. ingat adik – beradik dengan zila bakarin. First time tengok dalam You saka

  13. dah la jgn la pakai mcm tu, tutup la aurat tu

  14. Nape SITI ROHANA. malu la tu nak guna nama betol!!!!!!!!!!!!!!!!

    • tapi kalau malu nak gunakan…sure langsung x kuar or mention pasal nama sebenar nya…kira okay gak ada bg tau nama betul….

  15. Nama sebenar SITI ROHANA. malu la tu nak guna nama betol!!!!!!!!!!!!!!!!

    • nampak ada mention nama betul dalam artikel ni…
      bukan malu la…saje pakai nama komersil
      kalau malu sure x de cite or bg tau apa nama betul

  16. cantik.. cam muka zila bakarin masa muda2 dulu..

  17. skali pandang mmg nmpk cm zila bakarin..nmpk sgt cm cucuk jer

  18. muka cucuk2 ni semua sama spesies je. klu aku gi event nmpk mak datin muka cucuk2 ni aku panggil twins je.

  19. ei..org yg tangkap gambar dgn org yg gmbrnye ditangkap sama biol..tak fham betul dgn apa yg ada dlm kepala otaknya dorang..editor pun sama sedap…cubalah cantas gmbr2 seperti ni..tak payah seksi2 pun cantik ape…

  20. muka macam bini jimmy shanley

  21. sikit lagi nak nampak tut!!!!!!

  22. kalau dia ajak kawin laju aku masuk minang..

  23. klon zila bakarin ke ni???… mula2 tgk gambar tadi, ingat salah tulis nama

counter statistics