Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Stacy suka pada kanak-kanak

Stacy suka pada kanak-kanak

Stacy_Suka_Kanak-Kanak1

Di atas pentas, Stacy dilabel sebagai seorang artis wanita yang lincah dan bertenaga dari segi persembahannya. Apa yang kita tidak tahu, Stacy mempunyai sifat seorang ibu iaitu sayang dan suka akan kanak-kanak. Ini terbukti apabila dia bermain dengan anak pasangan artis juga, Sabrina Ali Dad Khan dan Shahrin Mohd Abdul Halim. Nama kanak-kanak bertuah berkenaan adalah Ariyana, berumur 2 tahun. Kalau Stacy tak suka kanak-kanak, dah lama dia kebas peniup belon buih dari Ariyana ini. Lagi gambar menyusul…

Stacy_Suka_Kanak-Kanak2

Lagi gambar anak Sabrina Ali, klik Sabrina Ali dan Ariyana

ps: kepada beruk blogger hiburan tu, jangan cari pasal buang watermark dulu. Nanti kejadian lama berulang kembali

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

20 comments

  1. KENAPA BAH KAU BERUBAH KENAPA BAH
    HEHEHEHEHE STACY KECIK AND CUTE

  2. aiya stacy, tu ari ko sakap mo pi aramiti sama kamiurang.
    ko ndak mo pulang sabah sudah ahh..

  3. Klu dah ppuan tu mmg ade sifat keibuan wpun sedikit. Sblm kawen mmg aaa ramai yg kua statement takut nk beranak, tp lepas dpt satu anak kemain lai berderek plak rajin beranak…
    mmg ade in fact siap beranak pastu buang lai huhuhu… sedey tol dgr cite tuh huhuhu…

  4. anak ko bape pulak ewiezz..?
    jelez ke?

    wawawawa

    • aku xbranak lai waaaaaaa!!!!!!! nk gak baby isk isk isk … sabo je aa, bkn rezeki aku lai kot. Tawakal je aaa.
      Ha!! baru leh tgk gambo yg no.2 tuh, muke 'copy paste' Sabrina tuh… comelnye. Bestnye org…

  5. klu pempuan org bajet keibuaan je sbab suke bdak..tapi klu laki org dh bajet laen dh…hahaha…

  6. ewiezz

    hah..
    tue lah..
    asyik mengate org..
    tu pasal ko x dpt anak..
    ko kawen ngn org omputeh gak ker?
    wah..
    omputeh belah mane?
    jelai?
    hehehehehehhe

    • bile mase laks aku mengate org, aku wase komen2 aku positif je, siap ade yg sound aku motivater lai (heheh diri sendri pun aku tak termotivate)….
      xde aaa, aku kawen ngan org Malaysia just non malay je… keh keh keh…

  7. anak Sabrina Ali…sebijik muka dia arrh.

  8. malaysia..
    non malay?
    mesti mapley nie..
    wawawawawwawa

  9. lantak die la suke kanak2 ke idak..x eran lgsg,,haha

  10. apsal laa media malaya nie ske curik gambar orang….pastu buat watermark sendiri…. aq tgk gambar nie kat facebook peribadi seseorang…. ada berpuluh2 lagik gambar kat situ…. kang aq bg url, mediamalaya curik lagi….

  11. Comelnyeer….macm anak aku la pulak…..

  12. assalammualaikum ape khabar ?

  13. Stacy HIPOKRIT…i know u very well babe!

counter statistics