Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Suami Nadia Mustafar di belasah di pusat hiburan

Suami Nadia Mustafar di belasah di pusat hiburan

Sebelum mulakan cerita, kami terfikir, kenape lepak pusat hiburan bersama kru penggambaran sambil bincang urusan filem di awal pagi , bro? Anda sebagai suami kepada selebriti malah anda juga seorang pengarah seharusnye menjadi contoh terbaik buat peminat.

Hazil Izham Ismail, 38, dibelasah 20 orang lelaki bersenjatakan botol kaca dan kayu sehingga patah tulang pipi kanan dan terseliuh bahu kirinya.

Pergaduhan berpunca apabila berlaku perselisihan faham antara kru penggambaran suami Nadia dengan ‘bouncer’ pusat hiburan tersebut mengenai zon larangan merokok. Hazil yang cuba menenangkan keadaan dihentak dengan botol kaca menyebabkan berlaku kecederaan.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

7 comments

  1. amekawww~

    • HAHAHAHA…alasan lepak kat tempat bingit macam ni sal nak bincang urusan filem pada pagi2 buta???? Bukan ke lagi logik kalau nak berbincang kat tempat yg lebih aman dan tenteram baru dapat hasil yg lebih memuaskan dari tempat yg haru-biru..pe sgt lah leh bincang pun..alasan tak bertempat. Ke ko org pun mabuk masa tu??? Dah lah masuk tempat org, dah sah2 zon non-smoking, ko org smoking tak tentu hala, dah tegur elok2 pun ko org nak berlagak dan tunjuk samseng kat tempat org lain cari makan, RASAKAN LAH….

  2. fuyoo…nang antap…ksian3….

  3. nyaman asa ko..ada meeting pkl 5 pagi..meeting pegi masjid la bro..kan dah kena pukul..

  4. datang club mabuk buat kecoh…amek kau.
    pikir logik beb..kalau masuk club buat kecoh bouncer mesti tarik pergi luar.
    tapi kes ni kena blasah kat dalam club. lu pikir la sendiri

  5. Suami nadia ni ke yang keluar dalam newspaper??yang tajuknya isteri di rumah menyusukan anak,suami ke kelab malam??sebab nadia pun baru pas bersalin kan

  6. biasa la artis kalo kna blasah kt pusat hiburan alasan mesti x munasabah

counter statistics