Wednesday , October 18 2017
Home / Lain-Lain / Suasana Hari Raya Gangnam Style

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda ...

7 comments

  1. ape yg besh sgt gangnam x abeh2 org ckp ni..cehh..hahaha

  2. gigih diorang ni…

  3. kreatifnyer family ni……….supporting plak tu…bahagia rasanye.

  4. mmg nmpk sporting famili..tp mcm berok..joget2….tah hape2

    mediamalaya pon satu..video cmni pon ko ckp ohsem??? vongok

  5. Famili anda misti jenih dengki n busuk ati… Or bgaduh berebut harta? Sbb anda jeles?

  6. sporting gilew ar.. yg tak tau ape2 tu…sila buka youtube, cucu tok ni ada bgtau,..malam raya depa siap g takbir, solat reramai baru depa balik n buat gangnm style ni… tu SEBAB DEPA PUNYA BAJU RAYA PAKAI MALAM N SIANG same… tgk n nilai kan guna mata hati…
    ~meriah nya dpt family mcm ni… nenek pun sporting… ha! ko ada?

  7. Seronok tengok video ni. Gembira & ceria. Ahli keluarga yang sporting. Keep it up! Good work. Tak jemu menonton terutama melihat gelagat kelakar.

counter statistics