Sunday , December 11 2016
Home / Pelik / Super Ajaib: Air pancutan paip tergantung (8 gambar)

Super Ajaib: Air pancutan paip tergantung (8 gambar)

Gambar-gambar air pancutan paip tergantung di seluruh dunia. Yang di atas ini ialah di Puerto de Santa María, Spain. Lagi gambar selepas ini.

Ypres, Belgium

Switzerland

Wisconsin, USA

Olivenza, Spain

Santa Galdana, Menorca, Spain

Hampton Court Palace Flower Show, London, UK

Aquafest, Grand Bend, Canada

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

19 comments

  1. memang superb…

  2. yg malaysia kan ada ayah pin nye huehueheu

  3. kat malaysia pun ader ni …kat MRR2 menuju ke Pandan …. http://www.flickr.com/photos/fullfilth/3564458807
    kredit gambar Faizal Rahman

  4. Malaysia bukan ada ke? Macam pernah kat area MRR2 Kepong

  5. kat tengah2 air tu ade tiang kot.. ape2 pun memang kreatif..

  6. cmne bleh terapung n kuar air..hahahaha..mcm2

  7. Basuh kereta kat sini hari2 sedap ni. Tak sampai 5 minit siap.

  8. x magic pn lh.ni pn nak heran

  9. wow…. tipu budak boleh lah…..

  10. tahu, ade tiang dekat laluan air tuu, tu yang taknampak sebab dilindungi oleh air tuu, aku tahu,, yeayy

  11. magic tol takde tiang ke memang magic

  12. adobe photoshop kot ni

  13. eleh umah kawan aku ade dua benda tu… ade dua lagi.. tak pelik pun biasa jer.. pakai straw pun leh buat laaa

  14. Olivenza, Spain punye kpala paip tu aq pcy betul bkn edited pic.. sbbnye npk kt tpt air keluar tu cm ade paip mnyokong kpl paip tu yg npk tgantung tu.. huhu.. tp yg lain tu pelik2 sket…

  15. ada tiang da..

  16. ceh … x ajaib pn … fake lu jak

  17. dkt kafe universiti sy ada…tp versi kecik la..tgh2 air yg kluar tu ada tiang..ni mcm ala2 ahli silap mta yg boleh duduk terapung tu la..

  18. kreatif..

counter statistics