Monday , November 20 2017
Home / Lain-Lain / Super Awesome: Bilik hotel diperbuat dari sebuah kapal terbang Boeing 727 (9 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda ...

9 comments

  1. hahahaha…. sape pemilik ni? dia mmg owner ke or die beli flight ni???

    >&gt ;http://dariblogpelaburanemas.blogspot.com/
    >>ttp://ceritadaribloggers.blogspot.com/

  2. terbaik..tingin pula nk stay overnite..hehe.

  3. bestnye la kalo dpt la bt umah mcm nie kan ke best…

  4. best tu memanglah best dan unik…(kreatif tang boeing tu..)
    tapiiii x cool bila dinding and perabot lain sama warna..
    hemmm not cozy enough (itu pendapat sy je..)

  5. Daddy cool! Kalau boleh nak duduk forever and ever…

  6. gila hebat!!!! ktne tempt ni.. cntik sgt2.. t'ingin gak nk stay..

  7. ffuhh!!! cntek wooo… kalu aku tnggal situ… inda aku mau kuar lgi.. tnggal bpluh taun pn aku mau… haha

  8. hoho..takde keerjala nampaknya sampai wat hotel macam ni. kreatif habis.

  9. Berpuaka….

counter statistics