Wednesday , September 20 2017
Home / Isu Semasa / Super Awesome: HQ IBM di Rome, Italy (14 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harga Minyak 7-13 September 2017

Pengumuman harga terbaru dan terkini bagi minyak RON95, RON97 dan Diesel untuk mingguan mulai 7 ...

7 comments

  1. klu mcm ni la opis aku…konpom,semangat je hr2 nk dtg keje…

  2. aper IBM tu? Institut Binaan Malaysia?

    • adoi hai ciko, IBM = International Business Machines. punya la famous IBM ni, keluarkan komputer, server, storage dan sebagainya. errr… kau skolah mana ciko?

  3. Aku pun tktau apa itu IBM. AHhahaa

  4. Ko bkn xthu, ko mmg x amek peduli.. Sikit pny femes ibm ni blh xthu

  5. terbaik

  6. aku pun tak tahu IBM tu apa,wakakaka

counter statistics