Friday , June 22 2018
Home / Lawak Jenaka / Super Benar: Jalanraya pandangan bagi pejalan kaki dan pemandu

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar ...

6 comments

  1. Trinity Rosz Amet

    aaa??? blurr ehhhhh

  2. xphm den…ap yg cube d smpaikn cbnye????? o_O

  3. Si driver ada yg main pandu je walaupun ada traffic light or zebra crossing… Dan si pejalan kaki, mana2 pun dorang main melintas je… – memang benar pun…

    • A'ah, betul tu.

      Tapi tadi drive kat 1 pekan ni, ada zebra crossing n traffic light. Sebelum sampai traffic light tu ada bebape org yang lintas jalan tak guna zebra crossing.

      Tiba2 masa berhenti kat traffic light zebra crossing tu, anjing pulak elok jalan atas zebra crossing tu.

      Haiyaaa…buat malu manusia je.

  4. Minah tonggeng.

    Mana sarip dol? Kau tengah shooting ke?

counter statistics