Friday , April 25 2014
Home / Isu Semasa / Super Bencana: Venice dilanda banjir sedalam 5 meter (26 gambar)

Super Bencana: Venice dilanda banjir sedalam 5 meter (26 gambar)

Awal bulan November, Bandar Venice telah dilanda banjir teruk. Kedalaman banjir tersebut telah mencecah 5 meter. Gambar penuh selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

17 comments

  1. tempat dia cam bersihkan, x nmpk sampah sarap terapung..

  2. Pasti sejuk giller…

  3. kuasa tuhan….

  4. gle la..banjir cmtu pon dorg nmpk gembire ja..

  5. Nampak jernih je air tu. Huhu, kalau M'sia.. Mesti dah kelabu air tu, Yela banyak anjing. Taik anjingkan wane kelabu. Huuhu

    • kenapa nak salahkan anjing pulak? memang kat malaysia ni mentaliti rakyat suka sangat nak buang sampah merata2. tong sampah depan mata pun buang sampah kat tepi je. tak cakap semua tapi memang berlaku mana2. takde kesedaran nak jaga kebersihan. bila bau busuk, banyak lalat, denggi, nak salahkan PBT, wakil rakyat.

  6. bukan taik ko ke

  7. nape tak gune kan gondola yg ade tu??

    • gondola mahal…and kalau tak banjir pun think twice nak naik gondola tu sebab air dia taklah bersih sangat dan berbau. boleh cover venice 2 jam dgn jalan kaki.

  8. siakap senohong, gondola tu mahal kalau nak sewa. serious cekik darah.

    yg pasal warna air tu rasanya bila betul2 depan mata takde la bersih sangat pun. lebih kurang mcm air kat sungai melaka tu je.

  9. Venice sememangnya negara yang di kelilingi air. Kalau banjir yang dahsyat daripada ni, alamat tenggelamlah. Takutnyer…

  10. Kesiannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn DUGAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

  11. Banyak buat maksiat..balasan tuhan

counter statistics