Tuesday , December 6 2016
Home / Pelik / Super Bodoh: Memburukkan wajah dengan tatoo pelik (8 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

28 comments

  1. mcm celako…1ssssssssssssssssttttttttttttt do

  2. haiyooo.. ini manusia jenis apa eik

  3. hidung die da mcm hidung kobau..

  4. keje gile,,,aiiii ngegi aku tengok,,,,

  5. mcm muke hellboy pon ade..

  6. nie la manusia brtopengkan syaitan… bodoh!!

  7. Haha..muke setan mcmni laaa..bodo bangang!

  8. Apa la bodohnya. Tuhan tu cipta manusia sebagai sebaik-baik kejadian. Sebab tu kita haram mengubah wajah apa sumer, unless kalo accident ke, sumbing ke, cacat sejak lahir ke. Ini elok2 Tuhan bagi muka elok tak cacat, sengaja nak cacatkan diri nak jd muka kerbau. Kerbau pun malu nak ngaku hantu ni kawan dia.

  9. nak ubah wajah manusia ke wajah syaitan kah dia?? takotnyaaaa

  10. awal2 dah make up diri sendiri sblm masuk neraka…nauzubillah…

  11. dah macam muka b*** lak aku nengok!

  12. mreka buat mcm tu sbab dlam bdn mreka tu dha dkuasai SETAN ! klau mreka org yg beragma..x mreka mau buat mcm tu .. sudah jdi antra hamba2 syaitan bha tu ..tu lha bgi mreka ubah muka cmtu terbaeekkk.. ceh..taek kucng jk terbaekk tu . tngok btol2 muka mreka..mmg mcm syaitan ..! pareeiii tngok ..

  13. dh macam muka babi je…..

  14. hahaha,,,,alang-alang tak hensem,.biar hodoh terus. tak dpt bayangkan klu dia dah ada anak nanti..

  15. euwwww…. geli giler………………….. wekk wekk

  16. auchhhhh….tergamakla diaorg ni ubah muka mcmni..dah mcm alien dah

  17. Eeeeee…geliii nyerrr..memang dia tuu anak dajal yg dh turun kbumi..

  18. benda2 macam ni yang merisaukan..takut jadik ikut-ikutan anak2 remaja..alahai..dunia oh dunia..mmg kiamat hampir dekat agaknya

  19. dh mcm muka tonyok la plk aku tguk…arap2 bkn kat negara kte la setan ni…tonyok pn ketawakan dienye ghupa…..bangang!!!!!!!!!

  20. da mcm setan aku tgk!!serammm meyhh

  21. rupa dah la huduh.. di tambah lagi rupa hodohnye tu..manusia akhir zaman…

  22. peminat hellboy kot…

  23. sial muka… mcm monyet+beruk je aku tgk

  24. Scary..hope x le la org islam kta bt gni

  25. mcm babi pon ada mcm org gila pon ada macm org utan pon…..anak sial mana lah nii..ini mesti anak luar nika niiii..tu mcm tu….

  26. amboih, sampah lak ai muke syaiton ni, apekehal die na bt muke cm gitu, dah telalu obses sgt ke ngan setan ? aduh, kompem keturunan die tanak ngaku sedare.

counter statistics