Sunday , October 2 2016
Home / Ngetop / Super Buat Duit: Peluk satu jam, USD60 (11 gambar)

Super Buat Duit: Peluk satu jam, USD60 (11 gambar)

Di zaman yang semakin terdesak ni, macam-macam cara orang buat untuk dapat duit. Dekat Malaysia tak payah cerite lah. Jual barang ML.. Opss tak bleh.. tak bleh. Nanti orang marah. Ape pun, kami rasakan teknik yang digunakan Jackie Samuel ni lebih berkesan.

Dia mengecas sesiapa sahaja yang perlukan pelukan pada harga USD60 untuk satu jam. RM180++ beb kalau di Malaysia! Mungkin uols boleh ubah konsep yang Jackie ni pakai, karang tak pasal mengamuk orang fanatik agama. Bukan muhrim! Bukan muhrim! Ape kate buat pakej bersms cintan-cintan selama sejam untuk RM50 ke? Haha! Ape pun enjoy gambar Jackie layan peluk orang untuk USD60. Bagusnye cara Jackie ni, hanya menawarkan peluk saje  and no sex!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Dash-Cam-Kemalangan-23-MEDIAMALAYA

Super WTF: Kompilasi kemalangan kereta menggunakan dashcam #23

11 comments

  1. kalo kt msia ni kompem pompuan tu dicop jalang

  2. pembetulan buat penulis MM.

    MAHRAM – SESEORANG YG MEMPUNYAI HUBUNGAN KELUARGA DAN HARAM DINIKAHI
    MUHRIM – SESEORANG YG DALAM IHRAM HJ/UMMRAH

    apa2 pun perlu ke galakan benda ni??????????

  3. BETUL TU DAH HARAM HARAM JUGA………

    Sapa nak CIUM KETIAK AKU SEJAM AKU KASI RM50… kalau berminat email ajer ….

  4. alah..boleh pcya ke dia peluk aje..bkn kta nmpak apa dia bt kn..yg bg komen tue tk pyh la lancang mulut sgt tk habis2 ckp pasal agama.kalau baik sgt berhenti la mgumpat kat dlm internet ok..

  5. jgn la galakkan sesuatu yg haram…..

  6. Pelukan adalah 1 terapi….

  7. aq nak service si jackie ni
    cantek woo
    enjoy the life

  8. “kalau di Malaysia! Mungkin uols boleh ubah konsep yang Jackie ni pakai, karang tak pasal mengamuk orang fanatik agama. Bukan muhrim! Bukan muhrim! Ape kate buat pakej bersms cintan-cintan selama sejam untuk RM50 ke? Haha! Ape pun enjoy gambar Jackie layan peluk orang untuk USD60. Bagusnye cara Jackie ni, hanya menawarkan peluk saje and no sex!“
    hemm bahaya2 penulis ni muslim ke????..bleh tulis cm tu..kalo muslim mmg tkde asas agama..kalo non muslim..jgn hina agama org lain…apa daaa…

counter statistics