Monday , September 26 2016
Home / Isu Semasa / Super Buli: Budak cina dibelasah 7 orang di Chicago (video)

Super Buli: Budak cina dibelasah 7 orang di Chicago (video)

Yep. Berite ni dah tersebar dengan meluas. Budak cina ini dibelasah oleh 7 orang di belakang sekolahnya. Bukan sahaje dibelasah tetapi kasut dan walletnye turut dicuri. Polis Chicago difahamkan sedang menyiasat perkara ini. Tetapi tindakan budak-budak nakal ini membelasah dan mencuri adalah keterlaluan. Harap perkara ini tidak berlaku di negara kite yang aman.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

haron-din

Dr Haron Din meninggal dunia, dikebumikan di Amerika Syarikat

Salah takziah kami ucapkan buat keluarga Dr Haron Din di atas pemergian arwah akibat komplikasi ...

12 comments

  1. 1st..!! hehe
    all diz caucasion is damn sick la!
    FYI, mat saleh (especially teenagers) memang anti-asian.. bg dorg asian ni bodo. i knew diz coz i've been in Uk when i was 14 and it did happen to me as well..perbezaan nye cuma i x kena pukul..but they bullied me and took my belongings..

    • kate duk oversea since 14,english tu tulis la biar betul sikit.diz?this…xde standard betul.ulu kelang ke??haha

    • memandai jawap caucasian (oh well ada dua org yg mungkin caucasian)… bebudak cina gak yang belasah si budak kasihan tuh. mungkin diaorg taknak tambah bilangan penduduk cina di dunia lagi.

  2. this is super faking.

  3. itulah akibatnya bangsa tk sedar diri sbgai kaum minoriti perasan bangsanya terlalu hebat, mngkin berlaku jugak satu hari nanti kt malaysia..

  4. tak heran bila satu masa kelak budak cina tu leh jd pembunuh pakai machine gun then kill them all yg ada kak sekolah tu…harap kaki pukul tu yg mjdi mangsanya

  5. apsal aku rasa admin baik pula hari ni..ha²

  6. manusia..manusia..

  7. sgt trok… kurng diajar tu bhaa … ish2.. inda tau mau komen mcm mna lgi .. ish2.. indak snggup mau tingukk .. hhuhuhu

counter statistics