Wednesday , September 28 2016
Home / Pelik / Super Canggih: Periuk untuk isteri yang malas

Super Canggih: Periuk untuk isteri yang malas

Hahaha! Wait.. wait… Hahaha! Bukan untuk isteri yang malas je, sangat bergune untuk student IPT makan megi hari-hari! Eh, student IPT skang mane makan megi lagi. Diorang makan McD la. Tu yang masing-masing domok-domok.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

10 comments

  1. tak nampak apa2 pung…-_-

  2. kira lau guna periuk ni ,x yah kacau dah ker?

  3. rozita che man

    ohhh.. tak paham kot td :p

  4. Coollll sesuai untuk kaum HAWA yang suka ber FB…. Boleh layan FB sambil masak.. x perlu risau nak kacau…

    p/s: periuk ini sangat susah nak basuh

  5. sesuai tuk org jepang jer tuh…kita org msia..tetapppppppppppppppppp periuk tanah owh..

  6. xde dapur la kat kolej nie..

  7. rozita che yan

    ish tak canggih ponnnnn…setakat nak gaull..ek elehhhh apa yg malasnye…….

  8. fuck you rosmah mansor…………

    • kene mengena ke oii……………………………..kenapa si GOGO ni…………….

counter statistics