Thursday , December 8 2016
Home / Pelik / Super Cantik: Bagaimana make-up mengubah wajah gadis menjadi cantik (19 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

21 comments

  1. makk aihh…tipah tertipu..

  2. klo mcm 2 semua owg blh jd model

  3. pndai make up ..mmg hsilnya cntek la… klau x pndai make up… mcm mna mau cntek … erm..nothing intresting jk tu … beysa jk ..

  4. the moral is…setiap wanita yg dicipta tuhan/Allah sememangnya kejadian yg paling indah dan cantik…asalkan pandai mencari kecantikan itu 🙂

  5. That is the power of make up.

  6. Comel lah pulok… Memanglah mekap ni topeng wajah…

  7. klu kat survey mesti pompuan akan kate laki kuat menipu..ni apecer?hahahaha…

  8. CANTIK N CPT…

  9. tu sebab kita tgk artis2 cantik sebab kuasa make up cb kalo tak make up tak la cantik mana pun kan…tu la kuasa meke up…

  10. pandai die makeup…..terus jadi comel…yang asal…..:'(

  11. agak2 kalo mekap btol2,cmne muka aku ek.. ntah2 tros jd cm siti :p hahah..

  12. mata aku dah ckp bso, klo bt cam tu gaknya jd lampu suluh arrr kot,,,,

  13. HAHA.. terukk… xD

  14. mak aiiii..biar betik..

  15. baru hari ni dpt jwpan mcmner mate die boleh jadi besar..hu~hu~.. awesome!

  16. at least dia x wat plastic surgery =)

  17. before real human dan after terus jadi cam patung ……………

  18. walaupun makeup muka sampai comel,
    kalau ada taik lalat hodoh jugak.

    melodi:lagu walaupun hidup seribu tahun,kalau tak solat apa gunhanya.

  19. ada taik lipas jugak.kekekekekekekekkakakakakakakikikiikokokokokokakuuuukukukukukukukuukkukupepepepeppepepeppepepepepepepepepephahahahahahahahahhhiiiiiiyabedabedu

  20. ada taik lalat gak.maksudnya taik lalat ni kuat tak bleh hilang walopun dah makeup muka tu cam patung kekeke

  21. terjawab sudah kenapa artis korea comey2.. mungkin guna teknik ni

counter statistics