Wednesday , December 7 2016
Home / Ngetop / Super Cantik: Cucu kepada Charlie Chaplin (12 Gambar)

Super Cantik: Cucu kepada Charlie Chaplin (12 Gambar)

adalah seorang pelawak, pelakon dan pengarah filem Inggeris. Chaplin menjadi salah seorang pelakon dan pembuat filem, komposer dan pemuzik terkenal pada awal hingga pertengahan era sinema Klasik Hollywood di Amerika Syarikat. Beliau juga terkenal kerana kemahiran berlawak dan komedi slapstik.

Bagi yang tak perasan, cucunya juga merupakan seorang pelakon dan kini berlakon di dalam drama siri Game of Thrones. Nama cucunya itu ialah Oona Chaplin. Gambar penuh selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Dash-Cam-Kemalangan-23-MEDIAMALAYA

Super WTF: Kompilasi kemalangan kereta menggunakan dashcam #23

9 comments

  1. yahudi itu indah

  2. Islam lagi indah

  3. Charlie Chaplin kalo tak silap ada cucu lelaki. Lebih kurang je, rambut ada gulung2 skit. Tapi handsome skit la sbb zaman moden, pemakaian dgn fashion mantap je.

  4. Woo siput sedup kau in kafir ke hah Islam tu indah yahudi tu tak indah macam taik

    • Hahaha.. Bengong korang ni. Yahudi itu Bangsa. Islam itu Agama. Dah termaktub bangsa Yahudi itu memang cantik kacak indah mata memandang tapi Agama Islam jugalah yang terindah antara semua (kata orang beragama Islam sudah pastinya lah).

counter statistics