Friday , December 9 2016
Home / Lain-Lain / Super Cantik: Hotel The Viceroy Bali (28 gambar)

Super Cantik: Hotel The Viceroy Bali (28 gambar)

Cantik? Kalau uols takde RM1500+ untuk bilik yang paling murah, jangan harap boleh overnight kat hotel ni. Fuh rase cam nak honeymoon lagi plak. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

21 comments

  1. My future husband will bring me to this place. Amin…

  2. MEDIAMALAYA .. mana lokasi spesifik tmt ni aku dok kt bali lah, tp xtahu,,, nak gi nanti ngan future husband.
    tgh cari boy friend dulu,, suka ngan bilik dia. hihihihihihihihihi

  3. wow..boleh saya tau lokasi tmpt ini sbb saya nk hadiahkan percutian anniversary dkt mama dgn ayah saya nnti 😀

  4. cantik tempat nie…tp sy xsuka ‘begedil musalman’ tu huhu

  5. Wahh … santekkkk nye ….. 🙂

  6. wah!!!!klu g hneymoon best gak ni……

  7. tengku hairi haikal

    ngah mencari bakal wife yang understanding untuk honeymoon kat tempat nih… hurm… nak bawak siapa ek… huhu

  8. woww …cntekk weyhh ….. nang antap ….

  9. ni semalam mau berape juta rupiah ni..ahahaha

  10. jadi2…kemah tmpt ni…..

  11. nak holiday kat sini plishhh!!!

  12. apasal semua juz nak g honeymoon…! ……..byk mata duitan rupanya hahahah!!!

  13. based on what my balinese tourguide said Julia Robert stayed here during filming Eat, Pray ,Love..this hotel in remote area..

  14. syok2 mandi gedebukk ke bwhh

counter statistics