Tuesday , May 26 2020

Super Cantik: Levens Hall & Garden di Cumbria, UK (25 gambar)

Taman yang cantik macam dalam pilem Harry Potter ni dipanggil Levens Hall & Garden terletak di Cumbria, United Kingdom. Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: Topiary Garden in Cumbria

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda …

8 comments

  1. ayat cmni yg xley thn. t klo ckp bodo mrh plak. jgn sarcastic sgt. admin cuma nk share sesuatu ngok ! msuk syurga ke bc blog nih ?!

  2. macam dalam film Alice in the Wonderland…

  3. Chantik…….. tapi HIJAU sangat…..

  4. Minah tonggeng

    Cantiknya kalaulah dapat tinggal disitu. Oh! Tengok bunga ros subhanallah. Sejuk aman dan damai.

  5. agak2lhkan kalau malam2 lalu kat sini tiba2 pokok2 tu bercakap mcmn eeaaa…..hahaha….serammmmm……

  6. so nice…ni national park ke private nye?…ank gajah 2 comel…dia sesat ke?…. 🙂

  7. wowww amazingg! tgk keindahan pokok2 tu sejuk je mata…pokok bntuk elephant tu nice 🙂

  8. SUBHANALLAH..CANTIK SGT.. 🙂

counter statistics