Wednesday , September 24 2014
Home / Ngetop / Super Cantik: Rumah moden di Korea Selatan (17 gambar)

Super Cantik: Rumah moden di Korea Selatan (17 gambar)

Nakkkkkk satuuuuuu! Gambar penuh after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

15 comments

  1. perghhh>>>santeknyeee

  2. blik air mcm blik tdor bsetnyyyy..

  3. wow bestnya kalo dpt bt umah mcm nie…tp tak mampu bapa juta la kos buat rumah nie..

  4. Kisah Dongeng

    Green teknologi.. santekkk sangat

  5. Audrey Hepburn

    cantiknya…

  6. Fuyo! Cantiknyer… Agak2nya cermin tingkap dan pintu, kalau dibaling batu atau ditembak atau guna pemotong kaca, kebal ke idak aaa?

  7. tak nak aku umah macam ni …. waktu malam paling seremmmmm

  8. berapa banyak cermin da..jenuh nak mem-polish..

  9. kt msia xsesuai wat mcm ni….yg de security guard pn kne pecah msk ni kan plak yg mmg open mcm ni….hehehe….but very nice…

    aku mmg suke tgk cite korea sbb suke tgk design rumah dorg…

  10. ada2 je mediamalaya ni..rumah sapela ni… mcmana dpt pun tak tau…..

  11. mcm umah citer full house je….

  12. Keren keren,
    Syp nih arsitekturnya

  13. Wah..lawa ohh…

counter statistics