Sunday , April 20 2014
Home / Lain-Lain / Super Cantik: Rumah yang dibina di lereng bukit (14 gambar)

Super Cantik: Rumah yang dibina di lereng bukit (14 gambar)

Bestnye kalau dapat rumah macam ni! Gambar penuh selepas ini.

Sumber dipetik: Elite Day

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

8 comments

  1. Chantik…. tapi kalau kat MALAYSIA sure dah kene masuk pencuri

  2. ni bkn lereng bukit la…ni dlm bukit…very de nice…tu la,klu msia ni 'selamat', aku pn nk rmh mcm ni…

  3. aku anak malaysia

    ye ke Sarip Dol?? Aku dok umah xder pagar kat kampung selamat jer… ke ko yg jadik pencurinyer…. macam la malaysia ni teruk sgt.. Oi sarip dodol…. ko tak pegi lagi luar negara, tak yah jauh lah.. g indon jer dekat.. baru kau tau bersyukur duduk kat malaysia nih.. baru kau tau bezakan selamat dgn tidak selamat… puikkkk… SARIP DODOL.. xdak semangat kenegaraan langsung…. asal maner ko nih….. ko dgn kirana ni laki bini ke??????

    • ape lah bodohnya jawapan ko ni..luar negara mana yang ko dah pegi?setakat pegi indon thai cakap pasal luar negara..indon tu layak didiami orang mcm ko ni…fikiran kelas ke 3..

    • kt mne2 pn ada org jahat…aku rse ko ni xfhm la mksd ktorg…klu nk bndg dgn indon n thai tu mmg la msia ni lbh selamat..mcmne aku nk ckp ek?…ko penah tgk tv?baca paper?..rmh yg de cctv pn kne masuk pencuri,siap dicederakan lagi,xpun bunuh…fyi,rmh aku pn blum penah msk pencuri lagi,tp aku ttp berhati2..ko yakin sgt ke pencuri XKAN msk rmh ko?…sbg org islam,kte cume berdoa n tawakal je hidup kt dunia ni…kte xtau pe akan jd pd kte esk2…so,jgn la riak sgt…

  4. boleh ke buat ni nak berapa hari berapa minggu berapa bulan siap rumah ni best ke nampak macam tak best lagi je kolam kecil tapi bukan ke nampak bila ada orang kan bedosa besar sebab sya tengok dia punya tingkap semua kaca kalau pencuri nampak rumah macam tu pencuri mesti pecahkan dan masuk dan ceroboh boleh tak cepat sikit tapi kalau saya berdou lagi bagus mukin tak adaorang nak masuk tapi saya takut kalau pencuri masuk rumah tapi tak apalah biarlah.bai lah bla.. bla..ala..ala….bla..bla…bla…bla…bla…bla..blabbbbbbbbbbbbbbbabblablablanblabbbbbbbbbbbbllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bye…bye,…

  5. nice….

counter statistics