Saturday , October 21 2017
Home / Lain-Lain / Super Cun: laluan keretapi dijadikan taman tergantung (13 Gambar)

Super Cun: laluan keretapi dijadikan taman tergantung (13 Gambar)

Di New York, laluan keretapi ini pada asalnya telah usang dan uzur. Pada mulanya pihak berkuasa mahu merobohkannya tetapi ditentang oleh badan-badan NGO. Kini ia dijadikan taman tergantung sepanjang laluannya. Sangat gempak. Lagi banyak gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda ...

12 comments

  1. cantik, klau buat kat malaysia mesti jadi port maksiat pulak.

  2. biase jek… xde la cantik sgt….huhu

  3. Peminat Kuceng

    rasa mcm pernah tengok dalam CSI:NY

  4. kucinghitamkakipanja

    sgt cantik… idea yg sgt bgus…. taman d tengah kota.. menambah udara….

  5. Kagum saya dgn foto tu. Dhla cantik,bersih pulak.

  6. sgt cantik…mcm green concept dlm town planning…kalo buat kat Malaysia mesti cun..

  7. teringin benor nk kayuh beskal kt situ sambil nyanyi lagu can mali can..

  8. cantiknya

  9. huhuhu….terbaik wok….malaysia x nk ke wat cm ni???

  10. comey..cantik..terbaik…bl la nk ade kat m'sia?

counter statistics