Thursday , April 24 2014
Home / Lain-Lain / Super Curam: Jalanraya paling curam di dunia (13 gambar)

Super Curam: Jalanraya paling curam di dunia (13 gambar)

Kami ingat bukit kat sebelah rumah kami ni dah paling curam-lah. Rupenye jalanraya dekat Baldwin Street, Dunedin, New Zealand ni merupakan jalanraya yang paling curam di dunia! Tengok tu, ramai yang tak larat jogging sampai pancet oo. Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: Wikipedia

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

13 comments

  1. 1st!!

    giler gempak…

  2. mmg betul… saya dah sampai kat sini…

  3. macam bukit tonggek kt itm shah alam…..

  4. lg 1…cm jalan kat bukit tunku KL…

  5. hihi…kalo myvi aku, memang mengundur ke belakang balik la.

  6. kalau lari turun ke bawah memang super syiokkkkkkk!

  7. pernah sampai tempat ni….kat simpang tiga bawah tu ada kedai utk beli cenderahati…tapi harganya mahal. Simpang 3 kat bawah tu kalau keriri akan balik ke dunedin… boleh singgah ke taman bunga ros…macam ladang ros…mcm2 warna.. lagi satu dlm gambar mmg nampak curam tp sebenarnya x curam sgt….sbb panjang jlnnya kot?

counter statistics