BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Friday , July 1 2016
Home / Lain-Lain / Super Curam: Jalanraya paling curam di dunia (13 gambar)

Super Curam: Jalanraya paling curam di dunia (13 gambar)

Kami ingat bukit kat sebelah rumah kami ni dah paling curam-lah. Rupenye jalanraya dekat Baldwin Street, Dunedin, New Zealand ni merupakan jalanraya yang paling curam di dunia! Tengok tu, ramai yang tak larat jogging sampai pancet oo. Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: Wikipedia

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-Salsabilla-Safee-Sali-MEDIAMALAYA

Sekitar Majlis Aqiqah anak pemain bola sepak JDT, Safee Sali (5 Gambar)

Safee Sali telah mengadakan majlis aqiqah buat anak perempuannya, Shanika Salsabilla hasil perkahwinan dengan isteri ...

13 comments

  1. 1st!!

    giler gempak…

  2. mmg betul… saya dah sampai kat sini…

  3. macam bukit tonggek kt itm shah alam…..

  4. lg 1…cm jalan kat bukit tunku KL…

  5. hihi…kalo myvi aku, memang mengundur ke belakang balik la.

  6. kalau lari turun ke bawah memang super syiokkkkkkk!

  7. pernah sampai tempat ni….kat simpang tiga bawah tu ada kedai utk beli cenderahati…tapi harganya mahal. Simpang 3 kat bawah tu kalau keriri akan balik ke dunedin… boleh singgah ke taman bunga ros…macam ladang ros…mcm2 warna.. lagi satu dlm gambar mmg nampak curam tp sebenarnya x curam sgt….sbb panjang jlnnya kot?

counter statistics