Thursday , September 29 2016
Home / Lain-Lain / Super Cute: Apabila orang terkenal di portraitkan di jari (19 gambar)

Super Cute: Apabila orang terkenal di portraitkan di jari (19 gambar)

Seorang artis seni daripada Itali bernama Dito Von Tease telah mencipta “Ditology”, satu projek di mana mempotretkan wajah orang terkenal, sebenar atau fiksyen, pada jari manusia. “Dito” diterjemahkan kepada “jari” dalam bahasa Itali.

Semuanya bermula apabila Dito Von Tease, 33, sedang mencari avatar yang bersesuaian untuk digunakan sebagai gambar profil di Facebook. Maka beliau telah memilih jari sebagai gambar profil kerana beliau tidak berminat untuk mendedahkan identitinya. Lihat lagi gambar selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

8 comments

  1. Menarik n kreatif

  2. Terbaik….

  3. Copyright is mine:
    ditology.blogspot.com
    and not from mediamalaya.com

  4. Siot la media malaya

  5. hehe kami boleh terima kenyataan. kalau tak boleh terima, komen dito pun kami dah delete. tapi disebabkan cik boom yang sedang period @ gaduh ngan boyfriend telah komen yang macam tahi maka komen cik bom telah dibuang. bace penafian dulu sebab nak kate ape-ape ye. kui3. dasar monyet la cik boom ni

  6. comel..

counter statistics