Saturday , July 26 2014
Home / Ngetop / Super Cute: Gadis yang mempunyai rupa seperti patung Barbie (6 gambar)

Super Cute: Gadis yang mempunyai rupa seperti patung Barbie (6 gambar)

Ini ialah Dakota, atau nama komersil di internet sebagai KotaKoti yang menyerupai patung Barbie. Usia dia BARU 16 tahun. So guys, ade yang terase diri tu Pedobear? Agak dah macam trend pulak kan kebelakangan ni masing-masing nak bergambar ala-ala macam ni.

Sumber dipetik: Blog KotaKoti

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

48 comments

  1. subhanallah…comelnya muka dia…

  2. Scary…… kalau jumpa sure aku lari…

  3. nang antap…anugrah Tuhan .. smoga dia hargai dan bsyukur.. jgn sLh guna kcntikn cm tu sudaa ..

  4. MASA NI CANTIKLAHHHHH!!!!! tgk karang dah ada anak satu,berserabai….dgn ketiak x shave,bawah lebat mcm hutan AVATAR.fuhhh dah serik main ngan orang putih dah,dgn rusia,bosnia,europe,kazakthan,america latin n minah arab.suma berbau mcmmmmm sielllllllll.melayu gak yang terbaekkkkkkkkk

  5. pergghhh…nmpk sgt la ko ni dh penah try sume2 pompuan yer…hebat betul…

  6. sian sape kawen ngn ko…..kawen ngn barang terpakai…wakakakakakkakak….

  7. meak up tbl nie tu yg nampak gebabom cute mcm barbie…cb tak meak up pucat n kurang lar daya penariknya…kena tau kuasa meak up leh mencantikkan n menserikan muka seseorg perempuan…kalo tak…takkan lar kita tgk artis bermeak up cantik gl tp bl tak bermeak up pucat gila….n kenapa alat meak up begitu laris di pasaran…

  8. Cantik lagi org melayu asli dan tulin .cantik bila ori tak make up macam celebriti.or artis.ct kalau tak makeup pun tak cantik juga sama aje macam org kita yang duduk rumah ni……

  9. ade aku kesah? aku lgi ksian tgok anjing2 tu kne rantai..kejammm

  10. subahanallah…pada-NYA selayaknya pujian tu…

  11. nenek aku pun kalau makeup n pakai bulu mata peslu pn cantik jugak..apadaaaa..

  12. kalau korang nak taw orang putihlah paling kotor n berbau.luar nampak stim gilaaaa tapi hakikatnya pengotor,jijik n eiiiiiiiiiiiii……sumpah dah x nak sentuh bangsa ni lagi tobattttttttt

  13. alah…klu aku pkai bulu mate palsu, lens segale pon nmpak cntek…ingtkn btol2 original…

  14. sedap mata memandang je…cuci mata…lain2 xbani la der..

  15. tah la.xlawa mane pown…

    • abg mus syg, org bkn ckp pasal lawa tp comel a.k.a. CUTE. dia tu kan remaja lagi. klu dah matang & dewasa nanti, cantik le dia.

  16. Cantik"………macam patung.

  17. suka last pic. comel sungguh.

  18. dia nyer bump..perrgghh mantap seyh.

  19. cantiknya kalulah aku ada muka macm nie gerenti ramai nya suka kat aku hehehe nak perasan sikit

  20. ni bkn dia yg sebenar..juz make up je..search la pasal dia.. .http://encyclopediadramatica.se/Kotakoti

  21. cantik …mcm awek aq… (Capital I) ;)

  22. die ni dah kantoi , penipu video edit , gambar edit . muka asal jauh gila dr ni . kantoi sbb dpt offer jd model kt jepun muka lain gile .

  23. jd orang gaji aku pn okei gak ni. . .
    terbaek teross ..
    hahaha

  24. kekdang orng buat pmbdhan muka mklumlah nk cantek aper sjer dia buat gerenti bress orng yg bnyak duit jer mmpu buat pembdahah plastis kat muka trutma kat hdung mta any anyway:)

counter statistics