Saturday , October 1 2016
Home / Lain-Lain / Super Cute: Lagi gambar gadis serupa anak patung (12 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

17 comments

  1. amboi, betul2 mcm anak patung.

  2. sume nye krn lens n bulu mate palsu…:S

  3. tak ori… sume sebab make up..

  4. salah…sume sbb photoshop!! hahaha..tgk la real pic dia pic first…serabut je

  5. klu dah pakai kontek lense..bulu mata palsu…mmg la sama..muka i pon cm barbie ape….hahaha

  6. KotaKoti lg chantek 🙂

  7. mulut kecik mcm nie kolom kote lepas ke eh?

  8. scary + attention seeker = pathetic…

  9. edit2 smpi nk ilang idung..hahahah

  10. xde rupa patung pn..poser ade r

  11. huyooo..teknik mekap cam korea..

  12. tidakkkkkk. dakota cantik lagi. yang ini banyak edit jah!

  13. owh si venus angelic ni..g la tgk utube die..bdk ni nmpak mcm ank patung sbb die punye kulit sgt putih mcm tade darah..cube itam kuali..still nmpak mcm patung tak?? kulit die mcm tade melanin..comey tp suare..horor gile..g la tgk utube..suare die..errrrr…tgk je la sndri..

  14. muka gadis nie macam kawan aku.. name dye fb die shubasha abell..

  15. cute tp bnyk sngt edit lh

counter statistics