Monday , September 26 2016
Home / Isu Semasa / Super Dayus: Amanda Fong, isteri mengandung yang didera suami

Super Dayus: Amanda Fong, isteri mengandung yang didera suami

Amanda Fong, seorang isteri berusia 19 tahun telah di dera suaminya walaupun dalam keadaan mengandung 2 bulan. Dia telah berkongsi video dan gambar-gambar bukti menunjukkan bahawa dia didera suaminya. Suaminya telah mengugutnya untuk tidak bercerita kepada umum namun tindakan Amanda menyimpan bil hospital dan gambar-gambar kesan di dera akhirnya telah menjerat suaminya. Tidak pasti sama ada laporan polis sudah dibuat ataupun belum. Video dan gambar lagi selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

haron-din

Dr Haron Din meninggal dunia, dikebumikan di Amerika Syarikat

Salah takziah kami ucapkan buat keluarga Dr Haron Din di atas pemergian arwah akibat komplikasi ...

22 comments

  1. Sapa Amoy ni? Ni mesti kes si suami kepala hotak "high" dengan shabu ka, ice ka, dll. Macam2 lah Kak Limah oi…

  2. Sian amoi ni..walau dia salah sekalipun jangan la pukul dia sampai lebam-lebam..dah la dia ngandungkan anak awak..

  3. dia nee kew yg kat dlm video yg bergaduh ngan lelaki kat dalam butik…. kat FB banyak video tuu hacil dr CCTV kat butik tuu..

  4. kat bahu kiri dia kesan kena gigit..ganas giler suami dia..huu

  5. kejam, zalim.. segala macam perangai binatang ada kat jantan keparat nih…

  6. ni bukan lelaki,ni binatang!!aku pantang tul suami pukul isteri.masokkan je dlam penjara org camni.

  7. Suaminya tidak mempunyai belas kasihan terhadap isterinya…kesian isterinya yang sarat mengandung 🙁

    • sarat mengandung mksudnya perut da besar dlm 7-9 bln…bru dikatakan sarat.hehe….papepn kesian la tgk.dia fight jgk la utk pertahankn diri

  8. tp aku tgk mcm bini die cr pasal dulu….hmmm nth la…

  9. ish jantan jnis ape ni… mati lagi baik lah.. tak sanggup aku tngok video ni.. ksian tul.. hrap dpat balasan yang setimpal.. wlau pun bini ade salah.. tapi jangan keterlaluan dera..

  10. elakkan daripada dpat suami berhati binatang camni… trauma aku tngok..

  11. laki mcm ni kerat kote je buang tepi jalan

  12. napa laki dia pukul dia teruk sgt….pastu part yg last tu mcm pujuk pulak…..
    Jauhkanlah aku suami dari yg kaki pukul dan panas baran….

  13. suami dia nak rogol isteri dia, tapi isteri dia tak kasi..

  14. baca kat mana ntah, bini dia dah report kat polis dah.

  15. bila betul rogol sedap gak,ni nak rogol ape?laki aku pun dengar aku punye tangis je dah luluh lantah hati die,ni bini sikit lagi nak mati langsung tak de rase kesian k ape,campak laut je laki macam tu…

  16. bongok..

  17. da perempuan ni sundal..da kawin ada affair dgn laki lain..baca keterangan suami dia dulu..

  18. Zack New boys drug leader

    Kici punya Hal Mau gado ka?

  19. klu bini ada affair ngan laki lain pun,xyhla nk dera cmnie..nie jantan2 yg nyokong mmg xder hati n perasaan..dsr dayus!nk tnjk hebat kt pompuan..plg benci jantan cmnie..dasar jantan,pompuan ada affair pandai kata sundal,jantan lagi lagi la ramai dh kwin tp main pompuan lain..2 nk pnggl apa?jantan sundal??kepada ajan n man,klu prnagai awk cmnie,xyh cbuk nak ada bini!

counter statistics