Sunday , September 25 2016
Home / Lain-Lain / Super Fail: Kucing gagal lompat dari balkoni di tingkat dua (video)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

13 comments

  1. bunyi macam ngeri..tapi bila tengok naik kelako pun ada…
    kesian kucing tu… dah aim betul2 tetiba jatuh…

  2. wahahah!!!

  3. Kes bunuh diri nie… frust la tu…

  4. lawak, kaki blakang dia slide/licin atas surface besi atau kayu tu.. 🙂

  5. Terjunan renang tuh..

  6. Eei..cian kucing tu..

  7. Walaupun tingkat dua tapi aku nak menangis jugak..sbb aku pencinta kucing tegar..sbnrnya kucing nie takot dgn org yg rakam ni sbb bukan tuan die kot..sob sob

  8. lompatan bungee jump terbaik tanpa tali spring

  9. what epen , cian ,,,,

  10. mati ke kucing ni? sian die..eee..

  11. meowww oii..dh tau kaki tu pendek ngape le gatei p terjon rope itu..kn udah sakit..hehe..lain kali gune jejantas k x pn tangga..hahaha..

  12. kelakar eko kucing tu.. hehehehhee.. xsuspect nk jatuh hahahha

  13. kucing ni ade fleksibal body la…klu jatuh kaki die ade spring tionggg!! tiong!!! ihihhi…lawak ar di lompt!!

counter statistics