Monday , September 26 2016
Home / Lain-Lain / Super Fail: Pendidikan reproduktif untuk tadika di China (8 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

26 comments

  1. astagfirullahaladzim……………….!!!!!!!!!!!!

  2. nauzubillah..apa punyer kelas nie..

  3. terdesak nak tambah bilangan rakyat la nie

  4. huh??? budak tadika??? kalo budak umur 10 tahun ke atas tu logik la.

  5. mmg xde otak la dorg ni,,

  6. Haha….gilerr!! Kecik2 dh ajo mcmni..tp lantak deme la dh kapir ape nk eran!!

  7. Kat Malaysia takder ke kelas macam ni, senang nak hantar anak, senang sket tak pyah explain bila diorang tanya.

  8. perluka kelas mcm ni??..lol 😮

  9. Apa rasional klas ni diadakan?

  10. Sokong Mat Indera

    Mungkin mcm ni kot modul kerajaan barisan nasional nak buat utk pendidikan seks di malaysia.. ish3.. x sanggup den.. nak buat ape pendidkan seks.. patutnya ajar pendidkan agama n moral bg lebih.. pasal hal2 ni, nnt bdk2 tu da baligh dorank tau jgk.. huhuhuh

  11. rekemen ker tok najib kitalah..mesti beliau mahu buat kelas mcm nie…bn suck..

  12. euhh so bad…..

  13. Hai dah hbis modal ke!!!! hingga anak tadika pun mau diajar pendidikan seks mcm tu. nampak gayanya banyak gi anak2 haram yg dibuang kat tong sampah. kecil2 gi mau diajar main sek tentu anak2 tu mau mencuba-cuba buat benda tu. Bukan anak2 tu didedahkan pelajaran agama ni mau diajar main sek pula. Ni ada udang disebalik mee ni na kempen jual anak2 patong mcm dlm gambar tadika china tu. Apa blm cukup kaya gi ke org2 kaya tu na promot jual anak patung.

  14. ASTAGHFIRULLAH!

  15. SubhanAllah, ni menggalakkan kanak2 tu untuk mencuba. bahaya sungguh

  16. nape tak wat kat cikgu die terus ? nape perlu gune model patung ?
    gile shit !

  17. hmm,pe ke hal ny da rope itu..sabo jela den………….

  18. Nape la ada unsur2 politk plak aduiiiii…

counter statistics