BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Thursday , September 3 2015
Home / Lawak Jenaka / Super Failed: Cubaan dilanggar kereta yang gagal

Super Failed: Cubaan dilanggar kereta yang gagal

Haha lawak budus yang memalukan. Difahamkan, kejadian yang berlaku di Taiwan ini berlaku apabila seorang gadis tomboi cube berpura-pura dilanggar kereta dengan berlari ke arah kenderaan bertujuan untuk membuat claim insuran. Ia bertukar trajedi memalukan kerana kereta tersebut telah di pasang camera video di dashboard.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

6 comments

  1. HAHAHAHAHA BODOHNYA……. TOMBOY……………………

  2. TOMBOY mmg BODOH!!!

  3. Zack New boys drug leader

    Memey arrr

  4. Wahahaha!

    tomboy tgh screen test aaah‥

    wahahaha!

    kesian nak anianya orang last2 sendiri terjerat!

  5. keta dah berenti………tomboy tu pulak lari lagi hempap kereta…………..apala.nasib baik badan kecik.kalau badan macam badak air.mau kemik kereta tu.malu tu

counter statistics