Sunday , September 25 2016
Home / Lain-Lain / Super Fake: Cara-cara claim insuran nyawa yang fail

Super Fake: Cara-cara claim insuran nyawa yang fail

Kalau kat Rusia, macam-macam orang buat untuk claim insuran nyawa. Antaranya ialah dengan sengaja melibatkan diri dengan kemalangan. Tapi kemalangan yang fail siap ada rekod memang agak lawak bile ditonton.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

4 comments

  1. Mn tau deme nk claim insurans? Kalo nk claim wtpe bgn trus .apedaa..ke sj je nk wt gempak konon kne langgar .puiii

    • Kat rusia klau langgar pajalan kaki samada sengaja atau tidak, pemandu kena bayar ganti rugi. Sbb tu dlm kenderaan ada camera

  2. hahah.padan muke azrol nizam. berlagak pandai. tengok2 la dunia luar sikit.

counter statistics