Sunday , December 11 2016
Home / Isu Semasa / Super Fakta: Bagaimana menanam bangkai ikan paus bunting (6 gambar)

Super Fakta: Bagaimana menanam bangkai ikan paus bunting (6 gambar)

Tempoh hari, seekor ikan paus yang bunting telah mati akibat penyakit yang dihidapinye. Ikan bersaiz 52 kaki panjang ini telah mati terapung berdekatan pantai di selatan Filipina. Pihak berkuasa telah bercadang untuk menanam bangkai ini di tapak perkuburan ikan di Zamboanga State College of Marine Sciences and Technology. Ikan pun ada kubur tau. Gambar penuh lepas ni.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

9 comments

  1. siannye bgkai paus tu…smpai nk hanco bdn dia kene tali kren tuh……

  2. Baik guna BOM ajer….. macam bom ANTANTUNYA tu…..

  3. MASAK WT SUP JE SNG…..MKN RERAMAI…KNDURI…KONANG KE

  4. haram la bangkai tu………tak belajar fikah…

counter statistics