Friday , September 30 2016
Home / Lain-Lain / Super Fakta: Rupa air coke selepas direbus

Super Fakta: Rupa air coke selepas direbus

Ha sape suka minum air coke yang bergas tu. Lagi-lagi bulan puasa ni kan, mesti gemar minum air tu. Tapi pernah tak anda lihat bagaimana rupa air ini selepas direbus lebih kurang setengah jam? Saksi video tersebut.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

7 comments

  1. Sedak nyia… Suka tak, suka tak, suka tak?

  2. eeeeeeeeee….pekat..huwerkkk..geli

  3. MINUM LA LAGI KCOKE KOLA UM SEDAP DI MULUT PEKAT DI PERUT :p

  4. Betapa banyaknya kandunga gula dalam air ni sampai boleh jadi karamel bila dimasak dlm jangka masa lama.

    Rasanya bkn coke saja akan jadi karamel macam ni. Most of carbonate drink akan jadi begini.

  5. Boleh jadi dodol.

  6. zuebedah mambau

    tgk betape byk gula dlm tu..dh mcm karamel dh ha….

  7. Kalo cola byk gula tp apsl x naik kn rege cola..haha..gula kn mhl skg ni

counter statistics