BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Friday , July 31 2015
Home / Lain-Lain / Super Fakta: Tahukah anda Ait Benhaddou? (21 gambar)

Super Fakta: Tahukah anda Ait Benhaddou? (21 gambar)

Agak-agak kalau kami tak sebut filem apa yang menjadikan tempat ini sebagai salah satu tempat di dalam filem mereka, mesti uols pun tak perasan kan?

Air Benhaddou, merupakan bandar kubu yang terletak di antara gurun Sahara & daerah Marrakech di Morocco.

Banyak filem Hollywood yang popular di mainkan di sini antaranya The Mummy, Gladiator, Alexander dan Kingdom of Heaven.

Sumber dipetik: Wikipedia

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-Safee-Salie-Anak-MEDIAMALAYA

Safee Sali rakam potrait anak, Shanika Salsabilla (6 Gambar)

Safee Sali dan isteri telah menyambut kehadiran ahli keluarga baru pada 15 Jun 2015 yang ...

3 comments

  1. Cantiknya. Tiba2 la rasa nak p.

  2. terfikir aku..cmne dorang beli brg dapur nak masak ye? xde tesco ke,giant ke,carefour ke?hehehe

  3. nice gila doe. adore buat rumah camni,safety sikit. hohoh

counter statistics