Thursday , September 18 2014
Home / Lain-Lain / Super Fakta: Tahukah anda Ait Benhaddou? (21 gambar)

Super Fakta: Tahukah anda Ait Benhaddou? (21 gambar)

Agak-agak kalau kami tak sebut filem apa yang menjadikan tempat ini sebagai salah satu tempat di dalam filem mereka, mesti uols pun tak perasan kan?

Air Benhaddou, merupakan bandar kubu yang terletak di antara gurun Sahara & daerah Marrakech di Morocco.

Banyak filem Hollywood yang popular di mainkan di sini antaranya The Mummy, Gladiator, Alexander dan Kingdom of Heaven.

Sumber dipetik: Wikipedia

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

3 comments

  1. Cantiknya. Tiba2 la rasa nak p.

  2. terfikir aku..cmne dorang beli brg dapur nak masak ye? xde tesco ke,giant ke,carefour ke?hehehe

  3. nice gila doe. adore buat rumah camni,safety sikit. hohoh

counter statistics