Tuesday , December 6 2016
Home / Pelik / Super Fakta: video pemain bola sepak meninggal dunia?

Super Fakta: video pemain bola sepak meninggal dunia?

Ini video atoyai pun sangat lama pasti, very-very the lama-lah.. Match ni tahun 2005 antara kelab Al-Raed and Hajer Al Shaibi. Ape yang shocking ialah selepas body contact berlaku, pemain bola sepak yang bernama Abdulrahman Al-Shoaibi telah berkelakuan pelik seperti nyawa ditarik malaikat.

Just want to warn uols, hentikan send video seumpama ini di blog, facebook dll serta mengaitkan dengan agama Islam whatsoever bullshit korang nak buat tu tanpa usul periksa. Selidik, siasat, kumpul bukti, baru boleh kaitkan dengan video di atas.

Ade ke cakap, mamat atas ni meninggal dunia sebab malaikat Izrail datang tarik nyawa dia. Mamat ni idop lagi la siak! Malah fully recovered selepas perlawanan ini. Dia cuma sudden trauma to the skull menyebabkan fikiran die jadi lain, badan buat lain. Stop all the nonsense uolssss.

Sumber dipetik: Wikipedia

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

11 comments

  1. takotler tgk.. hehe..

  2. oooo….selama ni tertipu rupanya. sbb tu la video yg sekerat2 camni takleh percaya. apa2 video yg sekerat2 semua takleh percaya. kalau tak tengok dr MULA HINGGA AKHIR, dan tengok pada yg tengah2 je, mcm2 andaian boleh keluar.

  3. ooo..mati2 ingat kan betul die mnggal..

    hidup lagi yeh mamat ni..

  4. tu oghang kono sawan jadah tuu ey~~ oghang yg kato malaikat tarik nyawo tu, dio ponah ghaso ko nyawo kono tarik camno ghupo eyy??

  5. sawan tarik.. hurmmm

  6. kot yer pun nk bg tau perkara sebenar, jgn ler excited sgt smpai hilang bahasa….bg tau secara slow and steady pun bole kan….

  7. "Facebook dll serta mengaitkan dengan agama Islam whatsoever bullshit korang nak buat tu tanpa usul periksa"
    "Mamat ni idop lagi la siak!"

  8. sian dia…

counter statistics